For et par uger siden blev en flok danskere inviteret på besøg hos PlayStation Danmark for at prøve et kommende computerspil, som de første i Danmark.

“Kom og prøv et helt nyt PlayStation 4-spil før alle andre”. Det lyder som en fed mulighed for alle, der interesserer sig for gaming og underholdning. 10-15 spilleglade danskere slog til og dukkede op på PlayStation Danmarks kontor i Valby en onsdag i starten af juli.

Hvad de ikke vidste var, at de skulle spille det nye interaktive horror-spil Until Dawn, og at deres reaktioner blev fanget på kamera. Forestil dig, at du selv spiller hovedrollen i en gyserfilm – så forstår du, hvorfor spillet bliver kaldt verdens uhyggeligste computerspil.

I spillet tager otte venner ud til en forladt hytte langt ude i en skov på årsdagen for deres to venners mystiske forsvinden. Hvad de ikke ved er, at de bliver jagtet af en sindssyg seriemorder. Som spiller placeres du midt i de uhyggelige begivenheder, og alle dine beslutninger kan have fatale konsekvenser for både dig selv og dine venner.