Nintendo og Bergsala Danmark afholder i starten af næste år, en konkurrence, hvor du får mulighed for at bevise om du er den bedste i Danmark til at lave Super Mario baner.

Vi er ude i god tid med denne nyhed, men så har folk da mulighed for at gå lidt i trænings lejr inden det virkeligt gælder.

Reglerne er få, og der er 3 præmier at få fingrene i. I kan læse alle konkurrence regler, og se præmierne her:

Regler:

  • Banen må ikke være uploaded inden den 1. februar 2016
  • Selve banen skal indeholde ordet “BERGSALA”
  • Kun ét bidrag per deltager

    Vigtige datoer:
  • 1.-14. februar 2016: Upload den bane, som du ønsker at deltage med og registrér den på vores konkurrenceside (link følger senere).
  • 1.-29. februar 2016: Markedsfør din side ved at dele bane-ID og få så mange som muligt til at give din bane en stjerne. Du vil kunne anvende konkurrencesiden til at sprede information om din bane, men det er KUN stjernerne i Super Mario Maker, der tæller, når de tre finalister udses.
  • 31. marts 2016: Sidste dag for at afsløre de tre finalisters placering.

Hvad du kan vinde:

Bemærk venligst at præmierne kan blive justeret.

1. præmie.
Flot guldfarvet pokal, eksklusiv Super Mario 30th Anniversary-pin, strandtaske med Super Mario 30th Anniversary-motiv, Super Mario-hue, fleecetæppe med Wii U-logo, Golden Mushroom-nøglering samt klistermærker med Nintendo-figurer.

2. præmie:
Flot sølvfarvet pokal, eksklusiv Super Mario 30th Anniversary-pin, strandtaske med Super Mario 30th Anniversary-motiv, Super Mario-hue, fleecetæppe med Wii U-logo, Golden Mushroom-nøglering samt klistermærker med Nintendo-figurer.

3. præmie:
Flot bronzefarvet pokal, eksklusiv Super Mario 30th Anniversary-pin, strandtaske med Super Mario 30th Anniversary-motiv, Super Mario-hue, fleecetæppe med Wii U-logo, Golden Mushroom-nøglering samt klistermærker med Nintendo-figurer.

I kan se hele konkurrence indslaget inde på Nintendo Danmarks hjemmeside .

Er i klar på denne udfordring?