Vi vil nu tage jer med ud på en rejse, hvor vi møder horder af zombier, og en masse andre spændende væsener. Det er nemlig tid til at se nærmere på Guns, Gore & Cannoli som vi har givet den store tur i vores Playstation 4.

ggcthump

Hvis du er fan af de gamle action platformere tilbage fra de gode gamle 8bit dage, vil du elske dette spil. For det tager os tilbage til den gang, dog med en betydelig flottere grafisk oplevelse.

Spillet starter som forventet, lige på og hårdt. Man finder ud af at der sker en invasion af zombier, og uden at tøve ret meget, så er man igang med at nedlægge den ene horde af zombier efter den anden.

Guns, Gore & Cannoli er ikke for sarte sjæle, for det er den type spil hvor man skyder ALT man ser. Der er 100 procents garanti for, at man nok skal holde pulsen oppe når man spiller dette herlige spil. Men man skal derimod også være klar på, at slagte den ene zombie efter den anden.

blodbad

Du møder en stor variation af modstandere på din vej igennem spillet, så hver person du møder, har sin måde, hvorpå det er nemmest at aflive dem, hvilket i også kan få en fornemmelse af hvis i ser vores gameplay video der er lavet til anmeldelsen her.

Den variation er lige det som gør at spillet ikke virker for ensformigt, selvom det faktisk er det samme man skal igennem hele tiden. For det er ret varieret hvilke karakterer der kommer imod dig, og de skal som sagt aflives på forskellige måder.

flyv

Grafisk, der ligger vi i den flotte ende, når det er den slags spil det er, så der er der ikke noget at sætte en finger på. Og selve lydsiden er også lige som man kan forvente den.

En rigtig lækker feature, er den lokale multiplayer mulighed, hor du kan spille helt op til 4 på samme tid, hvilket bliver ret sjovt. For hvis man spiller mere end en, så er der helt sikkert gang i skyderiet, og du har endda en lidt større chance for overlevelse i spillet.

Men nu da vi er ved multiplayer delen, så har vi et ønske, som ville gøre spillets levetid lidt længere. Vi kunne godt savne en mulighed for at spille online multiplayer. Det er nemmere at finde nogen at spille sammen med online, end hjemme i stuere.

bom

Udvalget af våben er rigtig lækkert, og der er ret stor forskel på hvilke våben du bruger i de givende situationer. Der er et formål med alle våben, og vælger man ikke rigtigt, så må man betale med sit liv i sidste ende.

Vi er ret imponeret over boss kampene i spillet. For på sin tur gennem spillet, møder man en del bosser, og de har en stor variation, og er ret underholdende at klarer. Man bliver også udfordret under de boss kampe, for der er stor variation over hvordan de skal klares.

multi

Guns, Gore & Cannoli er et spil, som vi varmt vil anbefale, til de folk som vil have en god action platformer, med en masse underholdning i. I skal bare være klar på, en masse heftig action, og et spil med meget fart på, fra start til slut.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægEr du den bedste i Danmark til at skabe baner i Super Mario Maker?
Næste indlægBethesda Gave Guide
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
guns-gore-cannoli-anmeldelseGuns, Gore & Cannoli er et spil, som vi varmt vil anbefale, til de folk som vil have en god action platformer, med en masse underholdning i. I skal bare være klar på, en masse heftig action, og et spil med meget fart på, fra start til slut.