Julen nærmer sig med hastige skridt og det er selvfølgelig en kærkommen lejlighed til at lave lister, selvfølgelig mest med ønsker. Det giver os forventningens glæde når en af favoritterne så skal pakkes op. Så er spørgsmålet hvad der skal stå på listen. Her er nogle bud fra Activisions seneste udgivelser:

Hvis du er til høj oktan familie underholdning i en stort eventyr der for alvor tænder op for din fantasi, så er Skylander SuperChargers titlen til dig. Kaos, der stadig er lidt bange for sin mor, har fået skabt den ultimative dommedags maskine. Denne gang kan maskinen spise selveste himlen i Skylands. Sæt dig i førersædet sammen med resten af de heltemodige Skylanders i dette turboladede eventyr. Overfor kan du se en videohilsen fra Skylanders. Vores anmeldelse er her.

ac jul 01

Ønsker du selv at stå på scenen og få den imponerende rockstjerne oplevelse så giver Guitar Hero Live, mulighed for at skifte luftguitaren ud med noget der minder mere om en rigtig guitar. Du får samtidig mulighed for at spille med på masser af numre på Guitar Hero TV (GHTV) der fungerer som MTV da de viste musikvideoer. Det er en indlevende første persons rock oplevelse. Vores anmeldelse er her.

ac jul 02

Kongen af shootere er uden tvivl Call of Duty og Treyarch’s fortsættelse med Black Ops III er ikke bare ét spil. Det er mindst tre spil med både en omfattende kampagne, multiplayer og selvfølgelig Treyarchs populære zombier. Der er i denne udgave også et helt nye udgave af den intense bane Nuk3town. Hele bevægelsessystemet er moderniseret så det passer til en nær fremtid hvor menneske og maskine smelter sammen. Hvor langt vil du gå? Vores anmeldelse er her.

ac jul 05

Hvis det ikke er nok at redde verden så er Destiny The Taken King din mulighed for at redde hele solsystemet. I en fjern fremtid afhænger alt af heltene skabt af lys, Guardians. Det er både et MMO, et FPS og en fantastisk underholdende historie med storslåede scener. Højdepunktet er kampen mod Oryx der er kommet for at hævne drabet på sin søn Crota ved at opsluge Jorden. Destiny er din chance for at blive en legende. Vores anmeldelse her er.

ac jul 04

Transformers: Devastation er selvfølgelig baseret på Hasbro’s kæmpe franchise og er som genre en brawler. Det kommer for alvor til sin ret når Autobots og Decepticons gang på gang støder sammen. Det er PlatinumGames der bringer Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack og Grimlock til live.

ac jul 06

Sierra Entertainment er også en del af Activision go der har også en række spændende titler som er ude på flere platforme. Velocity 2X er en shoot’em up med opgave elementer udviklet af Furlab, Oprindeligt er dette blevet udviklet til PlayStation Vita i 2012. Det var en stor succes og derfor udkom det i august som Velocity 2X.

ac jul 07

Shiftlings er et platformsspil udviklet af Rock Pocket Games. Her skal du i skikkelse af de to tentakel teknikkere fjerne de tekniske forhindringer for at universets mest populære quizshow kan komme i luften. Det betyder at du hopper, skubber og selvfølgelig klone dig vej gennem opgaver som den ene eller begge teknikkere.

ac jul 08

Hvis du er til klassiske Sierra eventyr så finder du lige det du søger i King’s Quest: The Complete Collection. Kings Quest serien har altid handlet om medrivende eventyr og de strabadser der skaber mennesker af den rigtige støbning. Der er selvfølgelig svær valg undervejs ellers ville det ikke være en rigtigt Kings Quest. Dine valgt afgør i hvilken retning historien tager vores helt Graham.

ac jul 09