Hotel Figueroa i Los Angeles lader til at have lavet en fejl på deres hjemmeside. I stedet for at have et rigtigt billede af Los Angeles, har de et screenshot af GTA’s fiktive by, Los Santos.

Reddit brugeren Doupler opdagede fejlen på hotellets hjemmeside og postede det til en GTA V subredditEurogamer opdagede at det omtalte screenshot er taget fra den fan-skabte hjemmeside GTA Wikia. Man kan se billedet af Los Santos i galleriet nederst på siden.

Der er endnu ikke nogen kommentar fra Hotel Figueroa.

Figueroa er et kendt hotel, som også er at finde i en fiktiv version i Grand Theft Auto V. Hotellet er også kendt for at have spilkunst malet på deres facade, blandt andet GTA V.

Forrige indlægSony dropper Ustream
Næste indlægFinal Fantasy Brave Exvius er landet
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.