Det nye LEGO Star Wars; The Force Awakens indeholder flere forskellige spilbare karakterer fra hele sagaen, blandt andet Darth Vader og Boba Fett. Men du vidste måske ikke, at man også kan spille som J.J. Abrams, instruktøren bag The Force Awakens.

Som du kan se på dette screenshot (taget fra en Game Informer video), så har han en blaster. Han ser bemærkelsesværdigt vred ud, når han affyrer den. Han har desuden også et kamera på ryggen.

 

LEGO Star Wars: The Force Awakens er udkommet til stort set alle platforme.

Forrige indlægSony dropper Ustream
Næste indlægFinal Fantasy Brave Exvius er landet
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.