Der er et ordsprog der siger at intet er gratis, og det holder selvfølgelig også denne gang. Men der er en måde at få Kena: Bridge of Spirits gratis på PlayStation 5.

At Kena: Bridge of Spirits bliver gratis på PlayStation 5 er selvfølgelig en sandhed med modifikationer. Men muligheden for at få det gratis på PlayStation 5 er der med sikkerhed. Hvis du køber PlayStation 4 versionen, så kan du gratis få spillet på PlayStation 5 når det udgives der. Dette har holdet bag spillet bekræftet i dette svar på Twitter:

Kena: Bridge of Spirits står til udgivelse i løbet af efteråret på PC og PlayStation 4. Og derefter kommer der en PlayStation 5 udgivelse.

Forrige indlægEpic Games i krig for profit
Næste indlægNintendo Indie World Showcase i morgen
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)