XCom 2 udgives om ikke så længe til Switch. Og nu giver vi jer et lidt bedre overblik over hvad spillet har at byde på.

På en måske lidt utraditionel måde, har holdet bag XCom 2 stykket en trailer sammen. I denne trailer får vi et lille overblik over spillets indhold i Switch versionen. Vi deler selvfølgelig traileren med jer:

Skulle denne XCom 2 trailer friste, kan vi fortælle at spillets Switch version udgives den 28. maj.

Forrige indlægTeam 17 flytter snart
Næste indlægGuilty Gear -Strive- får beta
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)