Netværksproducenten TP-Link sender nu sit første Wi-Fi-system baseret på mesh-teknologi på det danske marked. Deco M5 består af diskrete netværksenheder, som placeres rundt omkring i hjemmet og leverer stabil og trådløs internetdækning selv i de fjerneste kroge. På den måde slipper man for irriterende “sorte huller”, hvor nettet ikke rækker – et ellers velkendt problem for mange – særligt husejere.

Rigtig mange døjer med ustabilt internet, der ikke dækker alle hjørner og etager af hjemmet ordentligt. I en tid, hvor vores “altid-online-adfærd” stiller større og større krav til vores internetforbindelse, kan selv de heftigste routere indimellem have svært ved at følge med, når hele familien vil surfe på nettet, streame film og spille online-spil samtidig.

Løsningen kan være et Wi-Fi-system, der beror på såkaldt mesh-teknologi. Deco M5, der er seneste skud på stammen fra verdens største producent af netværksprodukter, TP-Link, er et mesh-system bestående af tre diskrete netværksenheder, der tilsammen sikrer stabilt og trådløst internet i hele hjemmet.

Markedets sikreste mesh-system

Deco M5 er udstyret med TP-Links HomeCare, som leverer nogle af de mest omfattende sikkerhedsfunktioner, der findes på markedet i dag. TP-Link HomeCare sørger for optimal beskyttelse mod malware via Trend Micro*, der sammen med en SPI firewall, adgangskontrol og sikker fjernstyring af netværket via TP-Links Deco-app garanterer et sikkert hjemme-netværk. På den måde slipper man for at bekymre sig om skadelige programmer eller indtrængen fra hackere.

Deco M5 giver også mulighed for, at man som forælder via TP-Links “parent control” kan holde øje med og kontrollere netværkssider – både apps eller URL-sider – og på den måde bedre holde styr på sine børns skærmtid – selv når man ikke er hjemme. Man kan også automatisk få tilsendt månedsrapporter til sin mobil og på den måde holde sig opdateret om netværksaktiviteterne i ens hjem.

– Fordi flere og flere brugere er koblet på hjemmets Wi-Fi samtidig og med endnu flere enheder end nogensinde, er et højt sikkerhedsniveau også vigtigere end nogensinde før. TP-Link HomeCare gør Deco M5 til den mest omfattende sikkerhedspakke på markedet, fortæller Clark Qian, der er Regional Director for TP-Link i Norden og Holland.

Wi-Fi der faktisk virker – overalt

TP-Link Deco M5 er udstyret med en kraftfuld quad-core processor og udnytter den nyeste mesh-teknologi til at sikre brugerne Wi-Fi, der altid virker, uanset hvor i hjemmet, man befinder sig. Dual-band AC3100-systemet leverer dataoverførselshastighed på hele 400Mbps på 2.4GHz-frekvensbåndet og 867Mbps på 5GHz-frekvensbåndet, og samtidig understøtter systemet MU-MIMO data-streaming.

Deco M5-systemet består af tre netværksenheder, som placeres, så ens Wi-Fi system dækker hele hjemmet. Et hus på op til 418 kvm kan dækkes med de tre enheder, som medfølger. Har man behov for endnu større rækkevidde, er det nemt at tilføje yderligere enheder (op til 10 Deco M5-enheder kan tilføjes samme netværk).

– Forbrugere stiller i dag krav til, at der skal være stabilt internet overalt i hjemmet – fra stue til badeværelse og selv i de fjerneste kroge. Med Deco M5-enhederne får man Wi-Fi, der gør det muligt at streame, spille og surfe overalt, siger Clark Qian.

Altid den bedste opkobling

TP-Links såkaldte “Adaptive Routing Technology” (ART) sørger for, at ens netværk altid opererer på højeste hastighed ved altid at identificere den hurtigste vej til stabilt netværk – dvs. at ens enhed automatisk kobles på den Deco M5-enhed, der giver bedst netforbindelse, der hvor man befinder dig. Deco M5 optimerer automatisk forbindelserne mellem enhederne, så man automatisk kobles på den enhed, der er tættes på. På den måde slipper man for, at forbindelsen på fx mobilen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum.

Med Deco har brugere også mulighed for at kontrollere, hvordan båndbredden anvendes, hvilket gør det nemt at prioritere tjenester og enheder med aktiviteter som fx onlinespil, streaming i HD-kvalitet og videosamtaler, som “belaster” netværket mere end mindre tunge aktiviteter.

Takket være fleksibel konfigurering og hurtig installation er det supernemt at opbygge sit eget mesh-netværk med TP-Links Deco M5-enheder. Med TP-Links Deco-app, som er tilgængelig til både Android og iOS, tager det kun et par minutter at sætte sit mesh-netværk op, og via billeder og instruktioner guider appen brugeren trin-for-trin gennem hele installationen.

Overblik over nøglespecifikationer

  • Stabil trådløs opkobling til hele hjemmet
  • Omfattende sikkerhedsfunktioner og forældrekontrol med TP-Link HomeCare
  • Anti-virus og beskyttelse mod skadelige programmer via Trend Micro*
  • Enkel installation med billedguide via TP-Links mobile Deco-app (iOS og Android)
  • Adaptive Routing Technology (ART) identificerer den bedste vej til opkobling og sørger for, at hastigheden er så hurtig som muligt hele tiden
  • QoS giver optimal Wi-Fi-dækning til hele hjemmet ved automatisk at prioritere bredbånd til de forskellige opkoblede enheder
  • Fjernstyring gør det muligt at kontrollere netværket, uanset hvor man befinder sig
  • 2 års garanti og ubegrænset teknisk support 24/7 via telefon eller e-mail

Pris og tilgængelighed

TP-Links Deco M5 Wi-Fi-system til hele hjemmet bliver snart tilgængeligt hos udvalgte forhandlere og online til følgende vejledende udsalgspris for et 3-paksystem: 2499 kr.