Nintendo Switch har som mange andre platforme også lukket op for de mange Indie udviklere. Og nu kan vi få lidt styr på hvad der kommer fra dem i fremtiden.

Videoen I ser i toppen, er et sammendrag af de kommende Nintendo Switch Indie titler. Der er spil som Brawlout, Steamworld Dig 2, Monster Boy og mange flere.

Hvilken titel ser I mest frem til?

Forrige indlægCooler Master lancerer MasterSet MS120
Næste indlægPikuniku annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)