I Japan er spillet YO-KAI WATCH allerede en bestseller i millionklassen og et kulturelt fænomen i form af både legetøj, spil og anime serier. YO-KAI WATCH kommer som et rollespil til Nintendo 3DS, der udgives af Nintendo og udvikles af LEVEL-5 Inc. Nu er det endelig klar til også at udkomme i Europa!

Spillet handler om en dreng, som får et meget særligt ur, der gør, at han bliver venner med og kan hjælpe de drillesyge Yo-kai. De Yo-kai, som drengen bliver venner med, kan han udfordre andre Yo-kai med, ligesom han kan løse opgaver og hjælpe andre med alle mulige ting. En Yo-kai kan desuden se ud på mange måder, så vær forberedt på, at selv en livløs genstand kan være en Yo-kai!

Efter den japanske lancering i 2013 blev spillet lynhurtigt en bestseller og blev godt modtaget af både anmeldere og forbrugere.

YO-KAI WATCH til Nintendo 3DS bliver lanceret i Europa, USA, Sydkorea, Australien og New Zealand. Ud over spillet, mangaen og den animerede tv-serie har YO-KAI WATCH også genereret over en milliard dollars ved salg af legetøj og merchandise i Japan.