Fallout 4 var vidst uden tvivl det helt store skyts som Bethesda fremviste under deres pressekonference. Med masser af indhold, en stor verden og med din bedste buddy på eventyr, kan det ikke gå helt galt. Det har Bethesda Softworks sørget for!

I Fallout 4 har man sin trofaste kompanion med sig, Dogmeat. Han kan angribe fjender, finde gemte sager, du kan give ham kommandoer og nåh ja, så er han uovervindelig. Uanset hvad, så vil du aldrig komme til at miste ham.

Spillet vil også have mods og indhold skabt af spillere. Game director Todd Howard bekræftede at spillet vil have et Creation Kit med sig på PC, så man kan gå helt amok med hvad ens fantasier kan komme op med. PC mods vil så kunne fungere i Xbox One versionen af spillet også, men hvad så med PS4 ejere?

Her kunne Todd Howard fortælle at mods vil komme til PlayStation 4 versionen, med tiden. Da de først og fremmest arbejder tæt sammen med Microsoft, så er det klart at PlayStation må vente lidt.

Men at få at vide at det komme på et tidspunkt, er ihvertfald bedre end ingenting. En ting er dog sikkert, Fallout 4 bliver fantastisk!

Fallout 4 udkommer til Xbox One, PS4 og PC d. 10 November