Så Fantastic Beasts fans, nu kan i godt begynde at glæde jer. En helt ny trailer er landet for Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald som er i biografen sidst på året. Du kommer til at opleve endnu mere af troldmands verdenen og du bliver endda taget med tilbage til et velkendt sted, nemlig Hogwarts.

I slutningen på den første film ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’ blev den onde og mørke troldmand Gellert Grindelwald fanget af MACUSA (Magical Congress of the United States of America). Men han truede med at vende tilbage og det bliver med hans egen hær. Efter at have undsluppet rekrutterer han følgere til hans sag og hans mission for at udradere alle ikke-magiske mennesker. For at kunne stoppe Grindelwald, har Albus Dumbledore allieret sig med hans tidligere elev Newt Scamandar. Med hans hjælp gør de et forsøg på at stoppe ondskaben, men faren lure overalt. Venner, familie, kærlighed og hele troldmands verdenen står på spil.

I filmen har vi Eddie Redmayne som Newt Scamandar. Endnu engang kommer han i selskab med Katherine Waterston som Tina Goldstein, Dan Fogler som Jacob Kowalski, Alison Sudol som Queenie Goldstein, og Ezra Miller der spiller Credence Barebone . Andre ansigter vi kan forvente er Claudia Kim, Zoe Kravitz og Callum Turner. Jude Law indtager rollen som en ung Dumbledore og Johnny Depp vender tilbage som Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald er at finde i biografen d. 16 november 2018.