De første Hi-Res Audio-certificerede lydsystemer til gaming på pc og PS4

SteelSeries præsenterer Arctis Pro, en banebrydende ny serie, der for alvor sætter Hi-Res Audio på gamingmenuen. Serien består af tre modeller, nemlig Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC og Arctis Pro Wireless

I de seneste år er der sket kæmpemæssige spring inden for grafik og monitors til gaming – det er på tide at lyden følger med” fortæller Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries. Han fortsætter: “Arctis Pro er en kompromisløs serie til gamere, der både vil have Hi-Res, Hi-Fi og fremragende gaminglyd – alt sammen pakket ind i et Red Dot-prisvindende design.

Arctis Pro + GameDAC 

Verdens første Hi-Res Audio-certificerede lydsystem til gaming. USB-headset til pc og PS4 benytter sædvanligvis en DAC med lav kvalitet, der hverken får det bedste ud af dine spil eller dit headsets højttalerenheder. Det er slut med GameDAC, der benytter den legendariske ESS Sabre DAC og forstærker, der sikrer lyd i Hi-Fi kvalitet (96 kHz/24-bit) uden downsampling og med en lav harmonisk forvrængning på -90 dB (THD+N).

GameDAC har et OLED-display, der gør det hurtigt og let at justere volumen, vælge den rette ChatMix-balance og tilpasse lyden perfekt med en indbygget 10-båndsequalizer – alt sammen uden at være afhængig af software. Desuden kan du slutte din smartphone til 3,5-mm stikket og besvare opkald eller deltage i ekstern VoIP chat, og med Line Out-stikket kan dine højttalere også nyde godt af den fremragende lyd fra den integrerede Sabre DAC.

Arctis Pro Wireless

Dobbelt batteri og dobbelt trådløs forbindelse – op til 12 m rækkevidde uden kabler og uden kompromiser. Med en USB-basestation, der understøtter både tabsfri 2,4-GHz trådløs overførsel og Bluetooth samtidigt, kan pc- og PS4-gamere få en fremragende lydoplevelse i spil og samtidig deltage i en Discord-chat via appen på deres telefon, eller streame musik fra en ekstern enhed.

Arctis Pro Wireless bruger desuden det samme hot-swap batterisystem, som har gjort Siberia 800 og 840 så populære: 2 udskiftelige li-ion batterier med op til 10 timers spilletid hver – det ene sidder i headsettet mens det andet oplades i basestationen. Takket være OLED-displayet kan du tilpasse lyden efter din egen smag uden brug af software, og med auto-channel hopping funktionaliteten undgår du desuden interferens fra andre trådløse enheder.

Kort sagt: Uafbrudt trådløs gaming så længe du selv kan holde til det.

Arctis Pro-serien

Selve det stilfulde Arctis Pro-headset lægger sig designmæssigt op ad den Red Dot Design-prisvindende Arctis-serie. Alle 3 modeller i Arctis Pro-serien deler bl.a. følgende egenskaber:

  • Højttalerenheder klar til Hi-Res lyd – Frekvenser op til 40.000 Hz, næsten det dobbelte af de fleste andre headset (22.000 Hz).
  • Udført i luksusmaterialer – Fra den gunmetal-grå finish på hovedbåndet af letvægtsstål og armene udført i en aluminiumslegering til den bløde belægning på ørekoppernes ydersider – Arctis Pro er luksus, der er til at tage og føle på.
  • DTS Headphone:X 2.0 – Vækker spillets lyd til live omkring dig med en utroligt nøjagtig positionsbestemmelse og gengivelse af hver lyddetalje.
  • Det bedste fra Arctis – Smukt design, perfekt komfort med AirWeave-materiale og klar stemme via SteelSeries ClearCast-mikrofon.
  • ChatMix uden brug af software – Find den perfekte balance mellem chatvolumen og spillets lyd uden at skulle forlade spillet med Alt-Tab.*
  • Prism RGB-belysning – 16,8 millioner farver, reaktiv belysning og tilpassede lyseffekter via SteelSeries Engine.

Arctis Pro + GameDAC: ChatMix indbygget i GameDAC, Arctis Pro Wireless: ChatMix indbygget i basestation/oplader, Arctis Pro: USB ChatMix-hjul på ledningen

  • Arctis Pro: 1499,- DKK
  • Arctis Pro + GameDAC: 2099,- DKK
  • Arctis Pro Wireless: 2599,- DKK