Ubisoft har med Far Cry 4 omfavnet PlayStation’s SharePlay koncept ved at give alle der køber Far Cry 4 mulighed for at lade andre spille. Det kaldes Keys to Kyrat. Princippet er det samme som SharePlay. Vi har her en sammenligning mellem de to:

Keys to Kyrat

Du får 10 nøgler hvor hver nøgle giver en af dine PSN venner mulighed for at downloade Far Cry 4 og spille noget af online co-op uden at skulle købe spillet. Ubisoft giver mulighed for at spille 2 timers co-op af Far Cry 4.

Share Play

Streamer spillet du er i gang med til en af dine venners PlayStation 4. De kan se dig spille og de kan overtage styringen som om de sad med din kontroller. Der er ikke behov for at downloade spillet eller at eje det. Du kan se eller spille 1 time ad gangen lige så mange gange du har lyst.

Den tekniske forskel mellem de to er at Ubisoft’s model er bundet til spillet som dermed kræver at du downloader mens at Share Play er en streaming model hvor det som deles er skærmbillederne. Begge dele giver dig mulighed for at inviterer en ven med ind in det fantastiske Far Cry 4 univers.