Ubisoft er klar med lidt nyt indhold til Far Cry 6 som udkom tilbage i Oktober. Selv inden spillet udkom, var der allerede planer om en række nye DLC pakker og udvidelser, både til de der har tilkøbt Season Pass såvel som gratis indhold.

Senest har Far Cry 6 fået en DLC Episode i form af Insanity, hvori du spiller som skurken fra Far Cry 3, nemlig Vaas Montenegro. Senere kommer der episoder med Pagan Min (Far Cry 4) og Joseph Steeds (Far Cry 5), hvor alt bliver vendt på hovedet for de stakkels onde mænd.

Men nu handler det om gratis indholdet som starter ud med en crossover mission, hvor skal ud på en action fyldt mission sammen med selveste Danny Trejo. Ved en fejl var missionen allerede tilgængelig i November for en kort stund, før DLC missionen hurtig blev taget væk igen. Men nu er den her officielt.

Et af de gratis DLC pakker som fans af Far Cry ser mest frem til, er crossover udvidelsen med Stranger Things fra Netflix. Hvordan, hvornår og hvilket indhold vi får i den udvidelse, det må tiden vise. Men skønt at Ubisoft holder planerne om løbende indhold til det ellers store Far Cry 6.

Far Cry 6 er ude nu på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia og PC.