Fans af den populære action-film serie Fast & Furious har nu mere at se frem til. Anki, producent af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), kan i dag annoncere Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition – med lancering til september 2017. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition er en sammensmeltning af de mest innovative elementer fra robot racerspillet Anki OVERDRIVE og det vilde, action-fyldte Fast & Furious univers. Som spiller vil man opleve et hidtil uset udvalg af brugertilpasning og sammenspil mellem det fysiske spil og det farverige Fast & Furious persongalleri.

“Vi har søgt efter det helt rigtige brand-partnerskab, for at kunne bidrage til underholdningsværdien – det er lykkedes med et af de mest kendte action-brands i verden” fortæller Bros Sofman, CEO & grundlægger af Anki. Han fortsætter “Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition leverer det ultimative adrenalin-rush for mange milliioner Fast & Furious fans i hele verdenen. Det hele er kogt sammen til en ikonisk og vild oplevelse – personligheder og biler fra filmen – sammen med videospils-elementer, leg og robotteknologi.”

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition har to fin-detaljerede supercars baseret på de høj-oktane biler elsket af fans og personlighederne fra filmen: Dom’s Charger og Hobbs’ MXT. Hver Supercar er udrustet med unikke våben, opgraderinger, lydeffekter samt app-kontrol. I spillet kan deltagerne vælge at være med eller imod hinanden, samt optræde som karakterne Dom, Hobbs, Letty og Tej fra filmene. De legendariske stemmer fra heltene bringer episke filmøjeblikke til live igen. Spillere kan kæmpe mod Toretto crew, eller lave ræs mod familie og venner. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition inkluderer også frisk-nye og eksklusive Fast & Furious banedele. Kør igennem Power Zonen og udløs en massiv eksplosion, der immobilisere dine omkringværende fjender. Tilsammen vil Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition løfte kamp-ræs atmosfæren til uhørte nye højder.

“Fast & Furious er et af NBCUniversal’s mest elskede og længst varende brands – derfor er vi uhyre selektive når vi skal vælge samarbejdspartner.” fortæller Manuel Torres Port, Executive Vice President, Worldwide Consumer Products, Universal Brand Development. “Efter at have oplevet den revolutionerende robot-teknologi og spillemåde, som Anki OVERDRIVE tilbyder, var beslutningen om at vælge Anki som samarbejdspartner et åbenlyst let valg for os. Med Anki OVERDRIVE kan vi tilbyde en frisk og innovativ ny oplevelse for fans af Fast & Furious franchisen – vi er stolte af at kunne tilføje Anki til vores selektive liste af licenspartnere for dette brand.”

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition vil være kompatibelt med Anki OVERDRIVE, inklusiv biler og baner. For at kunne spille skal man hente den gratis app, Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition, til ens iOS eller Android enhed.

Om Anki OVERDRIVE 

Anki OVERDRIVE byder på så avanceret teknologi, at man næsten skulle tro, at den var fra fremtiden – et af verdens mest intelligente racersystem. Du bruger mobilenheder til at styre robot-Supercars, der er drevet af en kraftig AI og udstyret med fantastisk strategi. Uanset hvordan du bygger banen, så lærer dine Supercars den. Uanset hvor du kører hen, så følger de efter. Jo bedre du spiller, desto bedre kører de. Du har ubegrænsede taktiske muligheder, uanset om du spiller mod AI-modstandere eller dine venner. Og med talrige software-opdateringer er der altid nyt og sjovt gameplay. Tilpas dine våben. Prøv nye biler. Byg nye baner. Det er let at gå i gang med og næsten umuligt at lægge fra sig. Til dato har spillerne i alt spillet næsten 3,4 millioner timer, kørt mere end 3,7 millioner kilometer og bygget næsten 60.000 forskellige banedesigns.

Vi har tidligere anmeldt Anki Overdrive. Den kan du læse her.