Felix The Reaper anmeldelse

Skyggeridderen styrer showet!

0
3931

Det er ikke så tit vi ser en Dansk titel ramme markedet. Men på torsdag sker det. Vi ser nu nærmere på Kong Orange´s spil Felix The Reaper som lander på konsoller og PC. Vi har hevet PlayStation 4 versionen igennem anmelder maskinen.

I bund og grund er Felix The Reaper “bare” et Puzzle spil, hvor der skal løses opgaver. Men når man ser nærmere på det, så er spillet bare så meget mere end det.

Som udgangspunkt så skal du spille som Felix. Han er lidt af en mundfuld. Han er den “hyggelige” udgave af manden med leen. Hvis man ser traileren til spillet, finder man ud af han er en musikalsk fætter som danser sig igennem banerne.

Dette lyder måske mærkeligt, men det er det faktisk ikke. Man bliver hurtigt bidt af dette herlige univers. Spillet er farverigt og spændende. Så der er ikke grund til andet end at hygge sig når man spiller det. Og selvom det er et ret “dødt” emne der er tale om her, er det faktisk ret sjovt, og spillet har en god humor.

Når man starter ud med Felix The Reaper, kan man godt hurtigt få en skidt tanke. Sad lidt hurtigt med en tanke om det var et ret svært spil. Men man ligger heldigvis hurtigt den tanke fra sig igen.

Skyggeridderen giver den fuld gas!

Felix er lidt af en speciel fætter. Han kan nemlig ikke tåle lys den stakkel. Så nu er det din mission at klarer alle banerne uden at blive ramt af dette farlige lys. Om han har noget vampyr i sig eller ej fortæller historien ikke noget om.

Dit eneste våben er muligheden for at “dreje banen”. Gør du dette, så kommer lyset fra en anden side af, og derved kan man komme andre steder hen. Dette ses ikke som nytænkende men faktisk ret genialt.

Spillet er ret nemt at gå til. Og når man lærer spillets mekanikker at kende, så er det faktisk ret nemt. Det skal dog ikke virke som det er et spil man lige flyver igennem. For det man skal tænke sig om en gang imellem. Men det er et spil med en overkommelig sværhedsgrad.

Felix The Reaper er bygget ret simpelt op, så det er lige til at gå igang med. Der er ikke nogen kæmpe tutorial eller noget andet. Der er dog en lille hjælp når man sidder fast eller ikke ved hvad man skal gøre.

Med Felix The Reaper, så sætter Kong Orange Danmark på verdenens store Indie kort over store spil. Spillet er underholdende lige fra start til slut. Det er skønt at se Indie titlerne vokser så meget.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition ude til Nintendo Switch
Næste indlægUnrailed! – Preview
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
felix-the-reaper-anmeldelseMed Felix The Reaper, så sætter Kong Orange Danmark på verdenens store Indie kort over store spil. Spillet er underholdende lige fra start til slut. Det er skønt at se Indie titlerne vokser så meget.