Xbox 360, og er i butikkerne den 21. november 2008 til en vejledende udsalgspris på 599 DDK.

“Lips” er det eneste musik spil, der leveres med to trådløse bevægelsessensitive mikrofoner, som giver dig frihed til at give din sang lidt ekstra krydderi og danse rundt i din dagligstue uden at falde over besværlige ledninger. Du kan endda få back up ved at lade dine venner spille percussion og andre instrumenter på dine Xbox-controllers.

“Lips” har et stort udvalg af suveræne sange fra en bred vifte af musikgenrer. Hvad enten du holder fest for dine venner eller har din familie på besøg, så vil “Lips” få alle til at synge og danse til festhits. I bliver godt hjulpet af de originale musikvideoer, tekster og musik.

For dem, der ønsker at øge deres musiksamling, vil der være en lang række fantastiske hits at hente fra Xbox Live Marketplace. Dermed kan du blive ved med at tilføje sange til dit “LIPS” musikbibliotek – allerede nu kan du downloade Estelles “No Substitute Love”. Du kan også sætte stikket i din MP3-afspiller og synge til din egen musiksamling, mens en virtuel musikvideo ledsager din performance.

Det stopper ikke her. “Lips” giver dig både mulighed for at konkurrere mod dine venner og familie, men også en funktion hvor I skal samarbejde om at synge sangen for at opnå de højeste point.

Så hvis du gerne vil give den gas på dansegulvet og synge dine lunger ud, mens du forestiller dig, du står på den store scene, så er “Lips” spillet, der giver dig muligheden for at blive en stor sanger i dit eget hjem!

For mere information om “Lips”: http://www.xbox.com/lips