Electronic Arts Inc. kan i dag afsløre, at EA SPORTS™ FIFA 17 kommer til at bygge på Frostbite™* – en af markedets førende spilmotorer. Frostbite byder på autentiske og virkelighedstro fodboldoplevelser, der tager spillerne med til helt nye bold-verdener, og digitale fodboldstjerner fyldt med dybde og store følelser. Du kan følge hele præsentationen af Frostbites debut i FIFA 17 på EA PLAY’s livestream den 12. juni, kl. 22:00 på http://ea.com/play2016.

“Frostbite åbner op for en helt ny verden af muligheder for FIFA-serien og dens fans,” siger David Rutter, VP og ledende producer. “Vi har aldrig været mere spændte, end vi er i dag, på fremtiden for den digitale fodbold og de oplevelser, vi præsenterer i FIFA 17.”

FIFA 17 introducerer også fire nye fodboldambassadører, der har fungeret som inspiration til de omfattende nyskabelser under kampene på de virtuelle baner. James Rodriguez fra Real Madrid, Anthony Martial fra Manchester United, Eden Hazard fra Chelsea FC og Marco Reus fra Borussia Dortmund er fire af verdens bedste offensive spillere og er hver især i stand til at ændre forløbet i en kamp. De har alle samarbejdet med EA SPORTS om at bringe de mange spilnyskabelser til live, som bliver afsløret under EA Play. Ambassadørerne vil også blive en del af de forskellige forudbestillingstilbud for FIFA 17 – som lånespillere i FIFA 17 Ultimate Team™.

Fans, der forudbestiller FIFA 17 Super Deluxe Edition, kan få op til 40 FIFA Ultimate Team luksus-jumboguldpakker, lånespillere fra Ugens Hold og andet FUT-indhold. Klik her for at læse meget mere om alle vores forudbestillingstilbud.

FIFA 17 udvikles af EA Vancouver og udkommer den 29. september til PC (via Origin™), Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® og PlayStation®3.