FIFA 20 anmeldelse

Fodbold på højt plan.

0
2391

Året udgivelse af FIFA lander i morgen som tidlig adgang, og på fredag den 27. september for andre. Vi ser nu nærmere på PlayStation 4 versionen af FIFA 20.

FIFA serien startede tilbage i 1993. Og inden længe blev det til en årlig begivenhed. Hver eneste gang en ny titel blev udgivet har man forsøgt at overgå sig selv. Om dette er tilfældet med FIFA 20 vil der blive set en lille smule nærmere på i denne anmeldelse.

Først og fremmest er det en god ide at se nærmere på hvad der er af nyheder i FIFA 20. Det som spillet føres frem på, er den nye og forbedrede bold kontrol/fysik.

Dette kan naturligvis også mærkes. Det føles meget virkeligt når man spiller FIFA 20. Det kan godt mærkes at man har gjort meget ud af det skal føles realistisk når man spiller. AI i spillet virker også lidt klogere (alt efter sværhedsgrad) end man før har set. Så alt i alt, så er denne del meget vellykket.

Lad os spille fodbold på gader og stræder!

Folk som kender godt til FIFA serien, kan nok ikke undgå at have stiftet bekendtskab til FIFA Street serien. Denne serie tog os som titlen antyder, os til gade fodbold på et højt plan. Denne del er nu en del af FIFA 20.

Denne nye spil del hedder Volta. Det er selvfølgelig ikke nytænkning, men det tages godt imod herfra. For i stedet for at skulle have gang i 2 FIFA spil serie, kan man nu nøjes med 1.

Det er meget underholdende at spile Volta karriere delen. Man bliver meget hurtigt hevet ind i dette vilde univers som gade fodbold delen byder på. Personligt har det altid været et hit at spille karriere delen, da historien er velskrevet. Dette holder også i Volta delen. Man skal lige spille en kamp mere for at se hvad det næste træk i historien bliver.

Man kan selvfølgelig som altid sætte præg på hvordan ens spillere ser ud. EA Har virkeligt skudt papegøjen her. Der er så mange muligheder, så man næsten syntes det er for meget. Men der er ihvertfald mulighed for man kan sætte sig eget præg her.

Dette leder os også hen til den grafiske del af spillet. Selvom man ved hver FIFA udgivelse, tror det ikke kan blive bedre tager man fejl. Grafikken bliver altid løftet en lille smule hver gang. Men nu kan det snart ikke blive mere realistisk med de midler man har nu. Men når næste generations konsoller udgives, så tager vi de ord i os igen.

Er du FUT (FIFA Ultimate Team) spiller, vil du hurtigt kunne komme igang. Der er ikke mange ændringer i forhold til hvad vi er vandt til her. Man har pillet lidt ved menuerne, så det er nemt tilgængelig. Men ud over det, så er det som vi kender det. Men med årene har EA trimmet FUT delen meget, så den er lige i skabet nu. Man skal jo hellere ikke genopfinde den dybe tallerken, nu når vi har en.

FIFA 20 har mange fede ændringer. Så selvom det er en årlig udgivelse, føles det næsten som en helt ny titel. Om du har spillet de andre udgivelser, eller skal prøve det som helt nyt, er FIFA 20 en fodbold titel der stadig holder i 2019.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLEGO Jurassic World anmeldelse
Næste indlægTangle Tower annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)