Hvis du er til en Puzzle titel der ikke er magen til andre, skal du kigge med her. Vi byder stort velkommen til Tangle Tower.

Når vi taler om lidt skæve titler vil mange nok tænke på Snipperclips Cut it out, together!. Det er samme udvikler som står bag Tangle Tower.

Frister Tangle Tower kan vi fortælle at spillet udgives den 11. oktober til Nintendo Switch og PC.

Forrige indlægFIFA 20 anmeldelse
Næste indlægDevil May Cry 2 er landet på Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)