Ifølge gammel fortælling kommer storkene med babyer. Warner bros, fortælling om storkene er opdateret, gal men genial, og for alle børn, og barnlige sjæle.

I denne skønne animations film, følger man Storken Junior, som drømmer om at, blive chef for pakke firmaet Cornerstore.com.

Da Tulle, der som baby aldrig blev afleveret, fordi hendes GPS gik i stykker, fylder 18 år, og skal fyres går det helt galt for Junior. Han kan ikke fyre hende, og vælger derfor at, sætte hende i den nu nedlagte brevmodtagelse, som stadig indeholder masse af breve, fra menneskers der ønsker en baby.

Nate, en ensom dreng, med travle forældre, vender det op og ned på det hele.
Han sender et brev, med ønsket om en lillebror, og herfra starter en fantastisk fortælling. med genialt nytænkning, af en updatet version af, hvordan storkene i gamle dage, leverede babyerne.

Personligt elsker jeg animations film, og denne film er ingen untagelse. Det er den perfekte familiefilm, men masser af humor, og sjove elementer. Den er særdeles godt gennemtænkt, fantastisk sjov, og derfor er man igennem de 86 minutters film, rigtig godt underholdt.

Hvis negativt skal nævnes må det være de danske stemmer, eller filmen i al helhed på dansk.
Det fungere ikke. og de danske stemmer virker nærmest monotome – meget af filmens oprigtighed, og sjove karaktere bliver ødelagt på dansk, så hvis du vil have helheden med, er det klart et Must, at se filmen på Engelsk.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSå lang er Prey´s historiedel
Næste indlægNy The Surge gameplay trailer er landet
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
film-anmeldelse-storkenePersonligt elsker jeg animations film, og denne film er ingen untagelse. Det er den perfekte familiefilm, men masser af humor, og sjove elementer. Den er særdeles godt gennemtænkt, fantastisk sjov, og derfor er man igennem de 86 minutters film, rigtig godt underholdt.