Fire nye Wi-Fi 6 routere fra Netgear

0
563
NETGEAR, Inc introducerer fire nye routere, der understøtter den seneste og hurtigste wi-fi-netværksstandard – Wi-Fi 6 (802.11ax).
 
Udbredelsen af smart-enheder såsom stemmeassistenter, smart-højttalere, sikkerhedskameraer, termostater osv. samt den stigende popularitet af internetstreamingtjenester truer med at lægge et større pres på almindelige husstande, end den nuværende generation af wi-fi kan klare.
 
Derfor har NETGEAR udviklet Nighthawk AX-serien – en familie bestående af fire Wi-Fi 6 routere, fra den budgetvenlige Nighthawk AX4 til den ultrahurtige Nighthawk AX12 med en kombineret hastighed på op til 10,8 Gbps.* Alle fire kendetegnes af det prisvindende design og samme hastighed, kræfter og brugervenlighed, som Nighthawk-serien er kendt for:
Nighthawk AX4 4-Stream AX3000 Wi-Fi 6 Router (RAX40)
Med en kombineret wi-fi-hastighed på op til 3 Gbps* og en AX-optimeret dual-core processor banes vejen for smart home-udstyr, problemfri streaming i 4K UHD, online-gaming og meget mere. 4-stream wi-fi med op til 600 + 2400 Mbps hastighed.Kraftfuld processor – dual-core processoren sikrer problemfri 4K UHD      streaming & gaming.Kraftfulde antenneforstærkere giver fuld dækning i mellemstore hjem
Nighthawk AX8 8-Stream AX6000 Wi-Fi 6 Router (RAX80)
Nighthawk AX8 kan opnå en utrolig kombineret wi-fi-hastighed på 6 Gbps* og har et attraktivt design, der har vundet priserne Red Dot Design Award og iF Design Award.8 samtidige wi-fi streams – fire på hvert bånd (2,4 GHz og 5 GHz).Fire gange så stor kapacitet som med en typisk 2×2 AC wi-fi-løsning.Multi-Gig understøttelse muliggør internethastigheder på over 1 Gbps.
Nighthawk AX12 12-Stream AX6000 Wi-Fi 6 Router (RAX120)
Denne 12-stream router kombinerer wi-fi-hastigheder på op til 6 Gbps* med en AX-optimeret 64-bit 2,2-GHz quad-core processor og et prisvindende design anerkendt i form af en Red Dot Design Award og iF Design Award.4K/8K Ultra HD-streaming, gaming og smart home-oplevelser uden afbrydelser.Den eneste router med 8 streams på 5-GHz båndet: Bedre rækkevidde og forbindelseskvalitet til alle enheder.Indbygget 5-Gbps Multi-Gig Ethernet-port muliggør lynhurtige kabelforbindelser.
Nighthawk Tri-band AX12 12-Stream Wi-Fi 6 Router (RAX200)
Nighthawk Tri-Band AX12 tilbyder den højeste wi-fi-hastighed på op til 10,8 Gbps kombineret, og er skabt til at tackle netværkstrafikken i ethvert intelligent hjem – både i dag og i fremtiden, når antallet af wi-fi-enheder vokser.12-stream tri-band wi-fi med 10,8 Gbps* båndbredde giver alle enheder mulighed for at yde deres bedste.Den ultimative 4K/8K Ultra HD-streaming- og gaming-oplevelse.2,5-Gbps Multi-Gig Ethernet-port til hurtigere LAN- eller internetforbindelser.Smart Connect vælger automatisk det bedste wi-fi-bånd for hver tilsluttet enhed. Ét og samme WiFi-navn til hele hjemmet.
Wi-Fi 6 – øget kapacitet til det intelligente hjemWi-Fi 6 giver fire gange så høj ydeevne som forrige generation, 802.11ac – også kendt som Wi-Fi 5 – og med teknologier såsom OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple-Access) er der især lagt vægt på at udvide netværkskapaciteten for at give flere samtidige forbindelser, mindre interferens og bedre, mere stabile forbindelser til hver tilsluttet enhed på wi-fi-netværket.
 
“Hvor tidligere wi-fi-generationer primært har fokuseret på at øge den maksimale hastighed, giver Wi-Fi 6 en række andre fordele såsom lavere strømforbrug, øget kapacitet og reduceret latency”,fortæller Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden.
 
Han forklarer: “Folk har for alvor slået dørene op for smart home-enheder, og hver eneste af dem lægger ekstra pres på wi-fi-netværket. I løbet af det næste årti vil antallet af wi-fi-enheder i almindelige husstande stige kraftigt, og her kommer Wi-Fi 6 til at spille en vigtig rolle. Den ekstra kapacitet sikrer, at alle tilsluttede enheder kan fungere optimalt sammen, og at der samtidig er plads til samtidige videostream i 4K/8K, online-gaming og andre internetaktiviteter, der stiller høje krav til forbindelsens hastighed og kvalitet”.
 
De første smartphones og bærbare computere med Wi-Fi 6 understøttelse er allerede blevet lanceret, og det forventes at overgangen til den nyeste wi-fi-generation vil ske både hurtigere og mere gnidningsfrit end tidligere. Da Wi-Fi 6 routere desuden fungerer på både 2,4-GHz og 5-GHz båndene, er de 100 % kompatible med enheder fra tidligere wi-fi-generationer.
 
Ved at opgradere til en Wi-Fi 6 router fra Nighthawk AX-serien kan du altså både gøre dit netværk mere stabilt til alle de wi-fi-enheder du har i dag – og klar til dem du køber i fremtiden.