Tid til at brænde det overflødige ”juleflæsk” af. Vi tager en tur i manegen med Fitness Boxing som er landet til Nintendo Switch.

Det kan nok ikke komme bag på ret mange, at Nintendo Switch kan utroligt mange ting. Nu kan vi også skrive personlig fitness træner på dens CV.

Fitness Boxing er lavet til folk som gerne vil dyrke noget fitness derhjemme. Det er sat sammen så man faktisk ikke behøver at gå i et fitness center. Man får nemlig en personlig træner med i pakken. Så nu er der snart ikke nogen grund til ikke at få dyrket noget motion.

Spillet bruger lidt samme opskrift som vi kender tilbage fra Wii Fit. Spillet er dog ikke lavet med det meget omtalte balance board. Denne gang der er du udstyret med dine Joy-Cons og ikke andet.

Formålet med spillet er man skal få afbrændt nogle kalorier hver dag. Man har nemlig et dagligt mål der kan nås hvis det er det man er til. Ud over det så kan man via sin vægt og højde få udregnet sin BMI. Så nu kan du holde øje med hvordan det går med din træning.

Da spillet jo hedder Fitness Boxing, kan det nok ikke komme meget bag på en, at der skal tæskes løs ud i luften. Man har en stak forskellige slag der kan tages i brug når man træner. Der er hele 20 forskellige sange at træne til.

Sangene er kun melodierne fra store kendte hits. Men det passer perfekt ind når der skal trænes. Man skal slå til rytmen. Eller det er nok nærmere til den slags kombinationer af slag der er valgt, man skal slå til.

Der er en masse forskellige måder at træne på til de forskellige sange. Og kender man ikke de metoder, så er der mulighed for at få et godt tutorial i dem alle sammen hvis man ønsker det. Dette er super lækkert for folk der ikke lige er squad mester.

Et sjovt lille tiltag er at den personlige træner også har visse ting man kan låse op for. For det første er der en mulighed for at vælge forskellige personlige trænere. Men ikke nok med det, så kan man også opnå en masse tøj, sko og så videre til dem. Dette er ikke et must til sådan et spil, men det giver dog en hvis motivation når der skal trænes. Det er jo altid godt der er en eller anden godbid i enden.

Selvom man har alle de muligheder for at stå på den rigtige måde og udøve diverse slag, så er det ikke så avanceret. Da spillet blev testet godt igennem, blev det prøvet af med bare at sidde ned og baske med armene.

Om man bruger det samme slag hele tiden mens man sidder, eller står og slår præcist som træneren vil have har ikke den store betydning. Der er mere præcision i at gøre som man skal, men andre muligheder er der også.

Men når det så er sagt, så giver det jo ikke mening at købe sådan et spil og så snyde sig igennem det. Så vores anbefaling lyder på at man skal gøre som træneren vil have det, og bruge de korrekte slag. Det giver med sikkerhed den bedste oplevelse.

Får du lyst til at spille sammen eller imod en ven er den mulighed der også. Det er bare at inviterer dine venner hjem til dit nye og fede fitness center.

Fitness Boxing lever op til alle de forventninger man kan have et sådan et spil. Det er træning der hjemme på en sjov og ret hård måde.

Noget der bare kan blive ret trivielt i længden er det som træneren siger. Det er det samme spor der bliver kørt i hele tiden. Så når man har spillet det i noget tid ved man allerede hvad det næste der bliver sagt er.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBeat Saber anmeldelse
Næste indlægLuma bliver en del af Mario Tennis Aces
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
fitness-boxing-anmeldelseFitness Boxing lever op til alle de forventninger man kan have et sådan et spil. Det er træning der hjemme på en sjov og ret hård måde.