I en video, hvor skuespilleren Christopher Lloyd genbesøger sin berømte rolle som Doc Brown i Back to the Future-filmene, afslører Warner Bros. Interactive Entertainment i dag endnu en række figurer, der bliver en del af det kommende LEGO Dimensions univers.

I LEGO Dimensions bliver oplevelsen af at bygge med fysiske LEGO klodser fusioneret med det virtuelle univers i konsolspillet. Ud over LEGO Batman, LEGO Gandalf og Wyldstyle – de tre Minifigures som er en del af spillets Starter Pack – giver LEGO Dimensions dig mulighed for at skræddersy en unik verden og spiloplevelse i månederne efter spillets lancering og i den første halvdel af 2016, hvor en række Expansion Packs giver mulighed for at bringe flere favoritfigurer ind i spillet. De nye Expansion Packs, som slutter sig til de allerede annoncerede muligheder, er: DC Comics Team Pack med Minifigures af LEGO Joker og LEGO Harley Quinn, tre DC Comics Fun Packs med LEGO Superman, LEGO Aquaman og LEGO Bane Minifigures, og en Back to the Future Fun Pack med LEGO Doc Brown samt to LEGO Ninjago Fun Packs med Sensei Wu og Lloyd Minifigures.

De ekstra Team -og Fun Packs bringer nye figurer, køretøjer, redskaber, gadgets og særlige evner ind i selve spillet og er ligeledes sjove samlerobjekter. Alle Expansion Packs giver dig mulighed for at bringe elementerne i spil på nye måder igen og igen; i løbet af hele spillet, i en hvilken som helst verden og med enhver tænkelig figur – der er ingen begrænsninger.

Spillere kan tilføje op til syv figurer, køretøjer og redskaber i LEGO Dimensions ved at placere dem på spillets LEGO Toy Pad og derved skabe ellers utænkelige scenarier, hvor LEGO Superman eksempelvis styrer LEGO DeLeorean Time Machine gennem Hill Valley, eller LEGO Doc Brown kæmper side om side med LEGO Bane i New Ninjago City.

Fremtidige køb af Expansion Packs vil fortsætte med at tage afsæt i LEGO Dimensions’ Starter Pack, også til efteråret 2016. Det vil ikke være nødvendigt med nogen form for kompatibilitetstilbehør. Flere kendte brands og Expansion Packs vil blive en del af eventyret i 2015 og 2016, og de vil blive annonceret i løbet af de kommende måneder.

LEGO Dimensions bliver lanceret den 2. oktober 2015 og vil være tilgængeligt til Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4 og PlayStation®3 samt. Wii U™.