Et nyt rytmespil er landet på Nintendo´s eShop. Byd velkommen til Floor Kids som vi nu ser nærmere på.

Når man taler om rytme/danse spil, så vil folk nok tænke på Just Dance med det samme, men der er faktisk mange andre bud på disse. De sidste spil af den slags vi har været glade for er blandt andet PaRappa the Rapper Remastered og Hatsune Miku: Project Diva X. Men nu er en ny spiller kommet på banen og den ser vi nærmere på.

Floor Kids er ikke et helt normalt rytme spil, for spillet er nemlig et spil der giver en stor tommel op til Breakdance folket. Spillet nemlig som I nok havde gættet et Breakdance spil.

Når man spiller disse danse spil, så er problemet tit at man er tvunget til at følge rytmen og trykke på det korrekte tidspunkt. Det er en smule anderledes i Floor Kids.

Spillet er nemlig lavet på den måde, at det på en måde kan ses som et freestyle spil. Man er nødvendigvis ikke tvunget til at skulle lave tvungne moves for at gå videre til næste niveau. Spillet kræver faktisk bare at man laver diverse moves for at imponerer publikum.

At klare banerne er meget nemt, for man kan bare sidde og trykke løs på knapperne, men med tiden vil man blive stoppet og ikke kan nå længere. For skal man mestre spillet, kræver det også man klarer banerne godt, og det gør man ikke ved at give den gas på alle knapper uden at vide hvad man laver.

Der er blandt andet visse tidspunkter i banen, hvor du skal bruge en speciel stance og holde den kørende uden at misse dit move, og det er her det bliver svært. Men selvom det bliver svært så går der jo lidt sport i at klare den.

Musikken i spillet, er lige som man kan forvente det. Den er dyster og mørk, men det er på den fede måde. Selvom man ikke er tvunget til at følge rytmen, kan man når man lytter med ikke undgå at prøve på det alligevel. For beatet i musikken er som bygget til Breakdance.

Spillet er i Indie klassen, så er jo ikke et spil man kan sammenligne med Just Dance og Hatsune Miku, men når det så er sagt, så er levetiden i spillet ret god. For når man danser løs, så er der rig mulighed for at få tiden til at gå.

Man kan nemlig få fat i en del nye dansere, og hver af dem har selvfølgelig en masse nye moves der skal opdages. Så man kommer ikke til at kede sig med denne titel.

Floor Kids er en titel man bliver positivt overrasket over, for spillet har meget at byde på som man ikke lige havde set komme. Mon ikke Breakdance bliver det nye hit på Nintendo Switch.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDiablo III har fået en klassisk begivenhed
Næste indlægOverwatch får snart ny helt plus en del andet i 2018
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
floor-kids-anmeldelseFloor Kids er en titel man bliver positivt overrasket over, for spillet har meget at byde på som man ikke lige havde set komme. Mon ikke Breakdance bliver det nye hit på Nintendo Switch.