pes2010

Så starter krigen. I mange år har Konami siddet på fodbold-simulations trone, med de mest realistiske fodboldspil. Det ændrede sig i år 2008 da Fifa 09 og PES 09 udkom. Mange spillere er skiftet fra PES over til Fifa efter sidste års udgivelser og nu er Konami atter klar til kamp.

Konami fortæller på deres hjemmeside, at de har brugt mange kræfter på at udvikle den grafiske del af spillet. Spillernes udtryk skulle nu kunne ses til fulde og de har arbejdet på at give spillerne de mest realistiske og livagtige look og væremåde til dato. Der er taget højde for hvor på himlen solen er og skyggernes bevægelse i forhold til den. (Med mindre det selvfølgelig er aften)

Nu er jeg en Fifa Fanboy (Og ja, det er med vilje jeg skriver det med stort), så jeg vil lad det være op til jer at bedømme. (Jeg er ked af at indrømme det, men flot ser det ud)

messi2009

In-Game Screenshot fra Pro Evolution Soccer 2009 af Messi

messi2010

In-Game Screenshot fra Pro Evolution Soccer 2010 af Messi

For lige at slutte af vil jeg lige sige, at det er sjovt at de udgiver de første screenshots fra PES 2010, nu imens rygterne går, vedrørende de første Fifa 2010 screenshots.