playstation3

Nedtællingen til E3 er igang og folk venter med spænding på de nye ting, der vil blive præsenteret. Et af rygterne der har rumsteret mange gameres tanker, har været et nyt design til PS3. PSone og PS2 fik begge et nyt “slim” design, som gjorde at PS’en stjal mindre plads på hylden.

Dette rygte er nu blevet afkræftet af Sony. Sony fortæller, at de på nuværende tidspunkt, ikke har nogle planer om en PS3 med et nyt design. Det kan vi så tro på eller lade være – men hvis man kigger på deres historie, så kan de nok heller ikke lade være med at gøre det med PS3 – på et tidspunkt.

Et rygte der ikke er blevet be- eller afkræftet, er vedr. en ny PSP. Den er der til gengæld også meget snak om. Vil Sony beholde deres nuværende design med knapper, eller vil de gå over til touchscreen i stedet? Vil PSP’en beholde sine analog knapper? – Og mange andre spørgsmål, er hvad folk håber/forventer at få svar på til E3.

Apple puster Sony i nakken med sin populære og ret dyre iPhone, som jeg heller ikke har kunnet holde mig fra. Dens grafiske formåen har overrasket mange, især mig. Need for Speed: Undercover udkom til telefonen den 27 april 2009 og viste hvad en iPhone består af. Du kan jo selv bedømme det, men jeg er imponeret.

need-for-speed

iPhones “NFS: Undercover”

Snakken om touchscreen til PSP er måske pga. af konkurrence fra Apple, måske ikke. Men ideen om at skulle lave en PSP med touchscreen passer ikke inde i mit hovede. Hellere en R2- og L2-knap til PSP’en og så få maskinen til at ligge bedre i hånden… Så er jeg glad. Er jeg den eneste der har det sådan?

 

 Tog lige friheden til at tage traileren til iPhones “NFS: Underground” med.