EA og DICE er klar med en helt ny omgang all-out krigsførelse på den store skala i form af Battlefield 2042. Denne gang går vi tilbage til de hårdkogte action øjeblikke fra de ældre Battefield spil. Team op med vennerne, det er allerede i år at det går løs!

Som man kan se i traileren her, kommer Battlefield 2042 ikke til at mangle action, eksplosioner, robothunde og kampklædte soldater i hobe tal. Hvis du ikke har været helt så hooked på de seneste spil i serien, så vil Battlefield 2042 måske få dig til at vende tilbage, specielt hvis du er fan af f.eks. Battlefield 3 og Battlefield 4.

Battlefield 2042 is a first-person shooter that marks the return to the iconic all-out warfare of the franchise. Adapt and overcome in a near-future world transformed by disorder. Squad up and bring a cutting-edge arsenal into dynamically-changing battlegrounds supporting 128 players*, unprecedented scale, and epic destruction.

Så det vil sige at der nu bliver endnu destruktive omgivelser, flere våben og større områder at bekrige hinanden på. Som beskrevet vil der på Xbox Series X|S og PlayStation 5 være muligt at spille online multiplayer med optil 128 spillere samtidig. På Xbox One og PS4 vil det her være begrænset til 64.

Battlefield 2042 udkommer d. 22 Oktober 2021, på Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 og PC.