Nu booster Creative Technology konsolspiloplevelsen endnu en gang: Med en ny firmwareopdatering, der tilføjer GameVoice Mix til Sound BlasterX G6’s øvrige funktioner, kan brugerne nu forvente en endnu bedre ydelse med høj lydkvalitet, nem justering – og en fin balancering af hhv. spilchat og knivskarp lyd.

Justér nemt game-chat balancen

Særligt for konsol-spillere er game-chat-balancen blevet en mere og mere populær funktion, og derfor er Sound BlasterX G6 nu blevet forstærket med GameVoice Mix, hvilket løfter spiloplevelsen – uden at koste ekstra. Brugeren kan let og hurtigt justere både stemmechatvolumen og spillelyden bare ved at dreje på kontrolknappen, uden at skulle forlade spillet. Dermed gør det nye GameVoice Mix det muligt at fokusere på selve spillet.

Siden lanceringen i 2018 er Sound BlasterX G6 blevet taget godt imod af anmelderne og har vundet fremtrædende priser, såsom CES 2019 Innovation Awards Honoree i ‘Gaming’.

Den eksterne USB gaming-DAC kan prale af komponenter, der er en audiofil værdig (inkl. en 130 dB DNR, 32-bit / 384 kHz DAC) samt den prisbelønnede Xamp bi-amplifier til høretelefoner. Sound BlasterX G6 er drevet af Creatives velkendte Sound Blaster surroundsound virtualiseringsteknologi og kommer i et slankt men praktisk design.

Pris og tilgængelighed

Vejl. Pris: 149,99 EUR på nordic.creative.com

Se også us.creative.com/g6/