Du kan næsten ikke have undgået at se dem et eller andet sted – Funko Pop figurerne. Det kan være du kender dem som bobblehead som også en en genre inden for Funko Pop og var det sortiment de started med. Skulle det helt have undgået din opmærksomhed så er det figurer fra spil, film og anden moderne kultur i kærlig karikatur. Deres motto er som i overskriften “Everyone is a fan of something”. Funko har siden de startede for 20 år siden udvidet produktsortimentet så det også indeholder bløde kramme venlige figurer, t-shirts og meget andet. Det store er stadig vinyl figurerne. Vi har sammen med PR Nordic taget et ganske lille udvalg med som passer vores genre som primært er spil.

Vi har spændt pakket fire forskellige ud som stammer fra hver sit univers. Overfor og her under kan du se McCree. Han stammer fra spillet Overwatch. Han var tidligere en lovløs cowboy i Deadlock banden og fik muligheden for at arbejde på den rigtige side af loven da han blev fanget af Overwatch.

Det er umuligt at komme uden om Fortnite. Det er et spil som bare bliver mere og mere populært. Det er battle royale hvilket betyder at man kæmper til døden og den eneste overlevende er vinder. Her det er Merry Marauder som vi har pakket ud. Han er en honningkage figur og passer perfekt ind til julen. I Fortnite spillet er han det som kaldes et skin. Et skin ændrer din figurs udseende uden at det giver nogen fordel i spillet. Til venstre kan du se den hyggelige bjørn, Freddy. Det er så kun hvis du ikke kender spilserien “Five Nights at Freddy’s”. FNaF, som det forkortes, er nemlig et skrækspil med masser af uhygge. Det seneste er Ultimate Custom Night som findes gratis på Steam hvis du tør.

https://store.steampowered.com/app/871720/Ultimate_Custom_Night/

Ja så er der ingen vej udenom. Hvis han ikke kan være i centrum skal han som et minimum fotobombe ved enhver lejlighed. Uanset om det er henslængt eller sidde på hovedet så er Deadpool altid klar med en frisk kommentar. Det er Ryan Reynolds der gennem sin potrætering af Wade Winston Wilson i filmen Deadpool der for alvor har bragt denne anti-superhelt frem i rampelyset. Ikke at han ikke har klaret det helt fint selv siden har første gang optrådte i en Marvel serie i 1991. Denne udgave er en bobblehead hvor hovedet sidder fast på en fjeder så det bevæger sig når du bevæger figuren. Det er lige til instrumentpanelet i bilen.

Uanset hvad du er fan af så findes der en Funko Pop figur til dig. Du kan se hele sortimentet her: https://www.funko.com/

Og her er et lille udvalg af de forskellige serier som er populære:

– Fortnight
– Rick and Morty
– Overwatch
– Fivenight (FNAF)
– Marvel
– Harry Potter
– Stranger things
– Game of Thrones
– Starwars
– Disney
– Pixar