Hvis du er en af dem der har tvivlet lidt med at købe Firewatch fordi du hellere vil have spillet fysisk, så er dagen reddet.

For nu kan vi nemlig løfte sløret for, at inden længe udgives der en fysisk udgave af Firewatch. Campo Santo som står bag spillet har nemlig taget den beslutning om at lave spillet i en fysisk udgave. Fordelen ved at købe denne udgave frem for den digitale, ligger klart i, at man også får et kort over Shoshone Forest, som er den skov spillet foregår i.

Vi har ikke fået nogen udgivelses dato på den fysiske udgave af Firewatch, men har fået af vide at det bliver udgivet i år.

Forrige indlægKonkurrence: Vind X-Men Apocalypse
Næste indlægHITMAN Elusive target nummer 14
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)