Der går forhåbentligt ikke længe før vi skal en tur ud i den store verden sammen med Monster Boy. Men for at forsøde ventetiden lidt, så er der måske gode nyheder til Nintendo Switch ejere.

Nyheden om at Monster Boy and the Cursed Kingdom blev udgivet var en glæde for mange. Men nyheden om at det kun var en digital version vi fik, blev ikke taget med kyshånd. Men nu er der faktisk mulighed for at vi måske får en fysisk udgave af Nintendo Switch versionen.

På Twitter har FDG Entertainment nemlig lagt det ud til fans om Switch skal have en fysisk version eller ej:

Og vi kan se at muligheden for at det bliver en realitet er ret stor. For de blev spurgt ind til om hvor store chancerne var for en fysisk udgave, og der svarede de “Meget store“:

Så skynd jer ind og giv dem et like så vi får Monster Boy and the Cursed Kingdom i fysisk udgave på Nintendo Switch.

Monster Boy and the Cursed Kingdom har ikke fået udgivelses dato endnu. Men det står til at blive udgivet i år til førende konsoller og PC.

Forrige indlægDark Souls III får ny DLC i morgen
Næste indlægNongünz annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)