Det var planen at Has-Been Heroes skulle have været udgivet i dag. Men vi må desværre berette at det ikke kommer til at ske da det er udskudt en smule.

Men selvom det er udskudt, er det ikke vildt længe vi skal vente på det.

Has-Been Heroes nye udgivelses dato er den 4. April på Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One og PC.

Forrige indlægDark Souls III får ny DLC i morgen
Næste indlægNongünz annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)