Anden episode af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et puzzle-action-platform spil som hedder Capsized.

Spillet er udviklet af AlienTrapGames og kan lige nu købes sammen med HumbleIndeBundle til næsten ingen penge, på www.humblebundle.com.

I Capsized spiller man som en astronaut der er nødlandet på denne her fremmede planet, som er beboet af underlige væsner og menneskelignende krigere.

[box_info]Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGalewski’s Corner – Super Crate Box
Næste indlægGalewski’s Corner – Rush Bros.
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-capsizedSpillet er udviklet af AlienTrapGames og kan lige nu købes sammen med HumbleIndeBundle til næsten ingen penge, på www.humblebundle.com. I Capsized spiller man som en astronaut der er nødlandet på denne her fremmede planet, som er beboet af underlige væsner og menneskelignende krigere.