Første episode af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et simpelt gratis spil som hedder Super Crate Box.

Spillet er udviklet af VlamBeer og kan downloades gratis på www.supercratebox.com

Spillet er et meget actionfyldt 2D platform spil, som er super sjovt og super svært.

[box_info]Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDonkey Kong Country Returns 3D anmeldelse
Næste indlægGalewski’s Corner – Capsized
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-super-crate-boxI denne episode kigger vi på et simpelt gratis spil som hedder Super Crate Box. Spillet er udviklet af VlamBeer og kan downloades gratis på www.supercratebox.com Spillet er et meget actionfyldt 2D platform spil, som er super sjovt og super svært.