Episode #4 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Little Inferno, et spil der handler om at købe ting og så brænde dem, for at købe nogle flere ting man kan brænde.

Spillet er udviklet af Tomorrow Corporation og kan lige nu købes på steam, bare tryk på dette link.

Little Inferno er et spil hvor man har muligheden for at sætte ild til alle de genstande man køber i shoppen. Spillet styres med musen og ved at klikke på venstre museknap tænder man en flamme.

[box_info]Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner[/box_info]
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGalewski’s Corner – Rush Bros.
Næste indlægGalewski’s Corner – Intrusion 2
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-little-infernoLittle Inferno er et spil hvor man har muligheden for at sætte ild til alle de genstande man køber i shoppen. Spillet styres med musen og ved at klikke på venstre museknap tænder man en flamme.