Tredje episode af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et action-racing-platform spil som hedder Rush Bros.

Spillet er udviklet af XYLA Entertainment og kan lige nu købes på steam, bare tryk på dette link.

I Rush Bros er man en lille mand som forstiller en DJ. Banerne bliver skabt alt efter hvad for noget musik der kører i baggrunden. Man har også muligheden for hører sit eget musik.

Multiplayer er også en mulighed, både lokalt på en computer og over steam.

[box_info]Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner[/box_info]
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAMD’s teaser trailer om next-gen APU
Næste indlægGalewski’s Corner – Little Inferno
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-rush-brosI Rush Bros er man en lille mand som forstiller en DJ. Banerne bliver skabt alt efter hvad for noget musik der kører i baggrunden. Man har også muligheden for hører sit eget musik.