Episode #9 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-15 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Oil Rush spillet er lavet af Unigine Corp.

Oil Rush er på steam beskrevet som et Indie, strategi spil. Den måde Oil Rush formår at skille sig ud fra den store mængde strategi spil vi har i dag er, at hele spillet foregår til søs. Det er altså forskellige skibe og platforme man bygger.

Oil Rush er en spændene vinkel på den ellers meget ensformige genre som strategi-spil nu en kan kan virke til at være.

Spillet kan købes på steam, bare tryk på dette link.

Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPES 2014 – Officiel Trailer er ude
Næste indlægRed verden helt gratis med Marvel Avengers Alliance
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
galewskis-corner-oil-rushOil Rush er på steam beskrevet som et Indie, strategi spil. Den måde Oil Rush formår at skille sig ud fra den store mængde strategi spil vi har i dag er, at hele spillet foregår til søs. Det er altså forskellige skibe og platforme man bygger.