Snart rammer vi November måned. Det er allerede ved at være mørkt og koldt, så derfor er det også skønt med en ny omgang Games with Gold. Det bliver lidt en blandet måned, dog uden de helt store AAA spil. Men mon ikke der er bare et eller andet for dig.

Det første spil på listen er Trackmania Turbo. Her bydes der på det ultimative stunt-race og med mulighed for at bygge dine egne tossede baner. Spillet vil være til download hele måneden. Derudover har vi også til Xbox One, spillet Tales from the Borderlands, som er i delt op i 5 episoder. Denne er tilgængelig fra d. 16 Nov – 15 Dec.

Til Xbox 360 kommer der et HD remake af Sega Saturn spillet Nights into Dreams. Den kan du erhverve fra d. 1 – 15 Nov. Til sidst er der Deadfall Adventures, et action-adventure spil der finder sted i Allan Quatermain universet.

Var der noget for dig? Som altid kan alle spil på listen spilles på Xbox One. Nu da vi rammer slutningen af året, er vi spændte på at se hvad Microsoft disker ud med i December, specielt nu når Xbox One X kommer på gaden snart.