Juli måned er ret tæt på. Og nu kan vi præsentere Games With Gold titlerne til Xbox.

Det plejer generelt a være en ganske god blanding af titler der er at finde i denne samling. Og denne gang er ingen undtagelse. Spillene for juli måned er:

Xbox One

  • WRC 8 (1. juli – 31. juli)
  • Dunk Lords (16. juli – 15. august)

Xbox 360

  • Saints Row 2 (1. – 15. juli)
  • JuJu (16. juli – 31. juli)
Forrige indlægMr. Driller DrillLand er ude nu
Næste indlægEn masse nyt om Diablo IV
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)