Hvis vi skruer tiden tilbage til 2002 så udkom Mr. Driller DrillLand til Gamecube. Denne gang var det ikke ude i en Europæisk version. Det er det så nu.

Bandai Namco har valgt at udgive Mr. Driller DrillLand her i lille Europa. vi fejrer udgivelsen med udgivelses traileren:

Mr. Driller DrillLand er udgivet i en Nintendo Switch og PC version. Så der er god mulighed for du kan opleve spillet der hjemme. Hvis du vil se mere til spillet, kan vi fortælle at det lige er ladet på redaktionen. Så spillet bliver anmeldt i nær fremtid.

Forrige indlægHandball 21 rammer i november
Næste indlægGames With Gold i juli
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)