Så blev Gamescom skudt i gang med Gamescom Opening Night Live 2022. Der blev fremvist utrolig mange spil. Vi vidste allerede af de ville vise Hogwarts Legacy, det nye Borderlands, Sonic Frontiers, The Callisto Protocol og mange flere. Derudover var der også en hel del nye annoncerede spil som så dagens lys for første gang. Vi har samlet alle de fede fremvisninger i et overskuesligt sammendrag.

Everywhere – 2023

Et spil som byder på et univers hvor gameplay, eventyr, kreativitet og opdagelse er blandet sammen. Et helt nyt multi-verden oplevelse der redefinere hvordan spillere interagere med hinanden i en digital verden.

Dune: Awakening – TBA

Her kommer du til at opleve Dune universet, i én stor verden kaldet Arrakis. Spillet er en MMO og du kommer til at dele denne verden med tusinde af andre spillere på samme tid. Brug din kreativitet for at overleve de barske vilkår.

Dualsense Edge Controller

Sony PlayStation kunne annoncere en helt ny controller designet af PlayStation, som kan tilpasses på alle mulige måder som du selv ønsker det. Udskift delene og sammensæt din controller så den passer din stil og dit udtryk.

The Callisto Protocol – 2 December, 2022

Endelig fik vi en ny smagsprøve af gameplayet for The Callisto Protocol. Med nogle af de samme udviklere som stod bag Deadspace, kan man tydelig se inspirationen og uhyggen. Her er en masse rummonstre der skal nedlægges og det bliver rigtig barsk! Spillet udkommer til current-gen konsollerne PS5, Xbox Series X|S og PC.

The Lords of the Fallen – TBA

I et nyt storslået mørk eventyr vender The Lords of the Fallen tilbage. Som man kan se i traileren, så bliver det nogle episke kampe der kommer til at udspille sig i en verden fyldt med drager, vilde skabninger og uhyre.

Moving Out 2 – 2023

Hvis du var vild med Moving Out, så kommer du også til at blive det med Moving Out 2. Flyt endnu flere møbler og genstande sammen med andre via couch co-op. Det bliver hårdt, men sjovt!

Hogwarts Legacy – 10 Februar, 2023

I en helt ny trailer for Potter universet, fremvises helt nyt gameplay fra Hogwarts Legacy. Her får vi endnu mere af spillets verden at se og ikke mindst historie. Til sidst får vi også et indblik i hvad der kan forventes hvis man køber en af de større udgaver af spillet, hvori du får DLC indhold.

New Tales from the Borderlands – 21 Oktober, 2022

Klar til at indtage Borderlands? . . . igen! Hvis du var vild med Tales from the Borderlands, så kommer du uden tvivl til at elske efterfølgeren her. Historien bliver endnu mere skør, episk og vildere end før.

Dying Light 2: Stay Human DLC Bloody Ties – 23 Oktober, 2022

Har du allerede klaret Dying Light 2 og længes efter mere? Frygt ej, for snart kan du i Bloody Ties udvidelsen få endnu mere historie. Begiv dig ud på et nyt eventyr ind til hjertet af rigdom og død. Nye våben, interaktioner og opdagelse venter forude.

Destiny 2 DLC Lightfall – 28 Februar, 2023

Til næste år får Destiny 2 et af sine største DLC udvidelser i form af Lightfall. Her skal lyset kæmpe mod mørket i en meget farverig cyberpunk verden. Der vil udover en stor ny verden være nye subklasser, og meget mere.

Sonic Frontiers – 8 November, 2022

Sonic giver den gas i et helt nyt eventyr. I et vidunderligt smukt land skal du finde den forsvundne Chaos Emerald, men Sonic bliver strandet på en ø. Her kommer du til at herske over æld gamle kræfter og du må opklare mysteriet om Starfall Island, for at rede øens indbyggere mod en mekaniseret trussel.

Under the Waves – 2023

I dette fortæller drevne spil, kommer du til at opleve Nordsøen i en techno-futuristisk 1970’erne. Du er en professionel dykker ved navn Stan, som kæmper med at klare livets udfordringer. Derfor er isolation under havets overflade, nemlig det perfekte sted for hans person og sind. Men skal han forblive tabt og alene under vandet? Eller kæmpe sig tilbage til livet?

Goat Simulator 3 – 17 November, 2022

Endelig, her er spillet alle hungre efter. Omsider fik vi et indblik i gameplayet, hvor det er helt som kunne forvente. Det er over-the-top, sindssygt morsomt og fuldstændig gakket. Kan man andet end at elske det?

Return to Monkey Island – 19 September, 2022

Er du vild med nostalgi og klassiske spil, så glæd dig til et herligt gensyn med Return to Monkey Island. Som du kan se i traileren, så bliver det en tur man bestemt ikke vil gå glip af.

Moonbreaker – 29 September, 2022

Fra udviklerne bag Subnautico, kommer her et helt nyt strategi spil. Hvis du er til tur-baseret gameplay, så kommer Moonbreaker uden tvivl til at stille den tørst. her skal du bygge dit hold, male dine figurer og så selvfølgelig spille med dem. Det ser slet ikke så tosset ud.

Friends vs. Friends – TBA

I en ret så catchy trailer for Friends vs. Friends, kommer du til at slås mod dine venner i en meget tegneserie præget verden.

Lies of P – 2023

Fortællingen om Pinocchio tager her en speciel drejning. I en steampunk verden, hvor fare lurer bag hvert et hjørne, er det op til dig alle de monstre der står i vejen for dig. Det ser stilet og uhyggeligt svært ud. Vi er klar!

Stranded: Alien Dawn – Oktober 2022

Her gælder alt i håb om overlevelse. Strandet på en øde planet, skal du guide folket til at bygge og etablere sig. Men med hungersnød, sygdomme og ekstreme vejrsituationer, så bliver det ikke helt let.

Atlas Fallen – 2023

Hvis du er til super-powered action RPG spil, så er Atlas Fallen lige dit spil. Her får du en semi-åben verden at bekæmpe legendariske monstre, bruge shapeshifter våben og bruge overnaturlige evner, for at befrie folket fra undertrykkelse.

Homeworld 3 – 2023

Er du fan af Homeworld spillene, så kan du godt se frem til næste år. For her kommer Homeworld 3. Kesura Oasis lever ikke op til sit navn som følger af et angreb fra Kalan Raiders. Her skal du nu lære hit-and-run taktikker og udvælge dine kampe nøje, for at kunne overleve dagen ud.

High on Life – TBA

Er man til humoren i Rick & Morty, så vil High on Life i den grad være lige noget for dig. Spillet blev annonceret for noget tid siden, men nu har vi endnu mere gameplay og humor at se på med de talende våben. Er man sart overfor bandeord, så lad være at lytte til kniven. Uha!

The Expanse A Telltale Series – Sommer 2023

Telltale er tilbage med et helt nyt spil og denne gang er den baseret på tv-serien The Expanse. Her kommer du til opleve det klassiske Telltale gameplay og helt nye tricks såsom zero gravity.

Killer Klowns from Outer Space The Game – 2023

Fra skaberne af spillet Friday the 13th The Game, kommer her en mere klovnet affære. Har du planer om at invadere jorden og høste mennesker? Så kan du godt glæde dig til at denne 80’er kult klassisker vender tilbage i en asymetrisk mutliplayer horror oplevelse.

Scars Above – TBA

I Scars Above vil du kunne opleve et sci-fi third-person eventyr. Med udfordrende gameplay og en spændende historie, skal du bevæge dig ud i en fremmed rumvæsen besat verden.

Gotham Knights – 21 Oktober, 2022

I en spritny trailer for Gotham Knights får vi her svar på hvilke kræfter vi er oppe i mod, når Gotham skal redes. Batman er som sagt borte, og derfor skal andre helte tage kampen op. Som Nightwing, Batgirl, Robin og Red Hood skal du kæmpe mod fjender såsom Harley, Clayface og mange flere.

Where Winds Meet – TBA

I Where Winds Meet tages du med til det smukke Japan, hvor alt dog ikke virker særlig fredligt. Men frygt ej, for du spiller som en ret så alsidig ninja kriger der kan sine martial arts teknikker såsom at løbe på vandet, og uddele øretæver som ingen anden. Verdenen er farverig, smuk og kæmpe stor.

Hideo Kojima Podcast – 8 September, 2022

Vi vidste at Hideo Kojima var på vej med et helt nyt spil. Men det var ikke det han dukkede op for at annoncere. Han er nemlig på vej med en helt ny podcast som giver er spændende indblik i spilindustrien. Den vil være at finde på Spotify.

Park Beyond – 2023

For de forlystelsespark-byggende-folk, kommer her et ordentlig kig ind i hvad Park Beyond kommer til at byde på. Her er alt man kunne ønske sig af et Tycoon spil. Byg, lej og spil med dine kreationer og lav den vildeste forlystelsespark!

Warhammer 40:000 Darktide – 30 November, 2022

Her vil det være muligt at spille optil 4 spillere og deltage i storslåede ildkampe sammen. Hvis du er vild med Warhammer universet, så tag vennerne under armen og giv den gas i Darktide.

The Outlast Trials (lukket beta) – TBA

Er du til det lækre horror som man kunne opleve i Outlast spillene? Så vil The Outlast Trials virkelig kunne kradse den kløe. Som du kan se i traileren, så bliver det ret så uhyggeligt og udfordrende

Dead Island 2 – 3 Februar, 2023

Kan du huske da Dead Island 2 blev annonceret for mange år tilbage, og aldrig hørt fra igen? Nu er der liv, og det ser ud til at blive en seriøs zombie-smasher som ikke lægger fingre imellem hvad angår vold og gore. Det bliver ret så blodigt! Du kan vælge at spille én af 6 forskellige karakterer og spillet finder sted i Los Angeles. Ikke nok med en ny annoncering, så fik vi også en lækker gameplay trailer som du kan se lige her.

Vi er allerede godt spændte på at se hvad der ellers dukker frem af annonceringer de næste håndfuld måneder. Men allerede nu, er der i den grad kommet nogle flere linjer på ønskelisten. Det er en god tid at være gamer!