NETGEAR lancerer verdens hurtigste trådløse router til gaming, Nighthawk X4S NiP Edition (R7800) (produktlink). I kraft af en dual-core 1,7-GHz processor og 512 MB RAM behandles al trafik med lynets hast, og takket være NETGEARs Dynamic QoS-teknologi kommer gaming og streaming altid i første række.

NETGEAR Nighthawk X4S NiP Edition understøtter MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), 160 MHz båndbredde* og Quad-Stream på begge frekvensbånd, dvs. trådløs dataoverførsel til og fra fire forskellige enheder på hvert frekvensbånd – samtidigt. Kombineret med Beamforming+ teknologi, der sikrer længere trådløs rækkevidde, gør Nighthawk X4S NiP Edition det muligt at streame 4K-videoindhold til den ene ende af huset, mens der i den anden ende spilles over internettet eller overføres store filer.

“Nighthawk X4S NiP Edition understøtter NETGEARs Dynamic QoS-funktionalitet, der kategoriserer netværkstrafikken og til enhver tid kan prioritere gaming og streaming for at undgå forsinkelser i spil eller hakken i lyd og videobilledet – også når der er rift om internetforbindelsen” forklarer Pål Vatneberg, nordisk salgschef for NETGEAR.

Om samarbejdet med NiP fortæller han: “Ninjas in Pyjamas er levende legender inden for eSport. NETGEAR har været en af NiP’s sponsorer siden juli 2015, og de har ikke blot lagt navn til Nighthawk X4S Nip Edition – de hjulpet os med udviklingen af produktet og med at stille skarpt på de rette spiltitler og applikationer i QoS-databasen.”

“Det er vigtigt for spillere at opnå så høj performance som muligt, og vi er derfor glade for at kunne bidrage med vores synspunkt. Routeren er virkeligt hurtigt og stabil, men det særligt spændende ved den er, at den faktisk prioriterer den trafik, der er vigtigst for os gamere,” fortæller Emil “HeatoN” Christensen, der er ottedobbelt verdensmester i Counter-Strike og grundlægger af Ninjas in Pyjamas.

Uddrag af funktioner i NETGEAR Nighthawk X4S NiP Edition

  • AC 2600 WiFi med op til 2,53 Gbps** trådløs hastighed
  • Markedets hurtigste CPU – dual-core 1,7 GHz
  • 512 MB RAM og 128 MB flash-hukommelse
  • NETGEAR Dynamic QoS med spildatabase oprettet i samarbejde med NiP
  • 4 Gigabit Ethernet LAN-porte
  • Gigabit Ethernet WAN-port – klar til fiberbredbånd
  • 2 USB 3.0-porte med NETGEAR ReadySHARE-understøttelse
  • 1 eSATA port til at tilslutte en ekstern harddisk – separat, ikke delt med USB-porte
  • Nyeste firmware understøtter fjernbetjening med NETGEAR genie-appen, ReadyCLOUD, Open VPN-adgang på mobile enheder og Kwilt-integration

Pris og tilgængelighed

NETGEAR Nighthawk X4S NiP Edition kan nu fås i Danmark til en vejl. pris på DKK 2799,-