Katastrofen er over os og verdens ende er snart nær. Vi ser nærmere på filmen Geostorm i denne anmeldelse.

Når man taler om katastrofe film, kan man jo blive ved i evigheder, for der er ret mange. Nu er Geostorm landet, så nu kan vi skrive en mere til denne kategori.

Året er 2019 (i filmen) og klimaet kan ikke klare mere. Så hvis den kære moder jord skal kunne klare mere, må der ske noget. For en gangs skyld, så står hele verdens ledere sammen for at finde en løsning der kan redde os alle.

De har sammen bygget et kæmpe netværk at satellitter, som har den funktion at styre klimaet. Dette er først og fremmest en rigtig god ide. Men da det er en katastrofe film, så kan vi jo selvfølgelig sige med det samme, at det er det ikke.

Efter en årrække sker der igen mystiske ting med klimaet, og katastroferne indtræffer igen. Man finder så hurtigt ud af at det sådan set et det netværk af satellitter der angriber den kære moder jord. Så nu skal der ske noget hvis vi skal redde jorden!.

Dette lyder jo med det samme som noget vi har hørt så mange gange før. Det har vi jo måske også, men det skader jo ikke at høre om det en gang til, hvis de har noget at have det i. Men inden vi lyder alt for nedladende, så skal det siges, at Geostorm ikke er som andre film.

Tit når man ser en katastrofe film, så er det enten en vild storm, vulkan udbrud, tsunami eller noget helt andet. Sådan er det faktisk ikke i Geostorm, så den film har potentiale for at skille sig ud.

Geostorm har aspekter fra mange forskellige katastrofer, hvilket er super fedt. Det er ikke kun en smule vind eller vand. Nej, vi har også rummet med som en stor del af filmen, så man må sige at de når hele vejen rundt her.

Normalt når man sidder og ser en katastrofe film, så starter den roligt op, for at ende med et brag af en slutning. På dette punk, der er Geostorm en film der skiller sig markant ud. Der er fuld fart på i måske 80% af filmen hvilket er ret vildt for en film af den kaliber.

Når vi snakker om at have set en vil katastrofefilm, så er der kun 1 ting der tæller i den. Det er effekterne. Vi kan med det samme sige, at skal du have en film hvor effekterne er i orden så er Geostorm vejen frem.

Geostorm er en film der absolut skal ses hvis man er til et brag af en film med alle de effekter man kan tænke sig til.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSpil ARMS gratis
Næste indlægPC Building Simulator ude nu i Early Access på Steam
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
geostorm-anmeldelseGeostorm er en film der absolut skal ses hvis man er til et brag af en film med alle de effekter man kan tænke sig til.