Spillet mange har ventet på er ude nu. Byd velkommen til Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Vi vil fejre udgivelsen med den nyeste trailer til spillet, som traditionen tro er en udgivelses trailer.

Skal du have fingrene i Ghost Recon Wildlands, kan du få det på Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægUbisoft tager kampen op imod PostNord
Næste indlægDystoria anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)