Et spil som fik folk til at åbne øjnene en ekstra gang efter Nintendo Switch blev annonceret var 1-2-Switch. Det vil vi nu se nærmere på i denne anmeldelse.

En ting som Nintendo har styr på, det er at levere noget nyt til os som man ikke har set før. Og det fede af det hele er at de tør at gå veje ingen andre har tænkt. Det gør de uden tvivl også med den Nintendo Switch eksklusive titel 1-2-Switch.

Spillet er først og fremmest bygget op på en måde som man absolut ikke havde set komme. For spillet har mere fokus på at man holde øje med hinanden end at se på skærmen man normalt bruger når man spiller.

Det var med en smule skepsis vi begav os ud i denne nye spil oplevelse. Men man fandt hurtigt ud af, at det som Nintendo levere her, det er noget unikt, og det holder 100 %.

Spillet byder på hele 28 forskellige spil, så der er en masse at begive sig til, og det er ikke bare 28 forskellige spil der ligner hinanden. Nej de spil formår virkeligt at få os til at indse hvad de nye Joy-Con controllere kan præsterer. Og vi kan med det samme sige at det ikke er så lidt. Men dem vender vi tilbage til i anmeldelsen af konsollen sidst på ugen.

Vi vil ikke ”kede” jer med et resumé af alle titlerne, men tale lidt om dem samlet. I den her samling der er alt fra at skulle malke en ko til at spille bordtennis uden bord. Lyder det mærkeligt? Det gør det måske for mange, men når man har prøvet det, så er man helt sikkert klar på en masse mere af den slags.

En ting man lige skal vænne sig til, er at man ikke skal stå og glo på skærmen imens man spiller, som man ellers er vandt til. Og spillet er også så flink at fortælle os at vi skal huske at se på hinanden og ikke skærmen. For pointen i 1-2-Switch er at have det sjovt, og være social imens man spiller. Og det klarer spillet til et flot 12 tal.

Når man ser nærmere på hvad spillet har af byde på af spiludvalg, så kan man måske tænke på at det kan blive kedeligt i længden. Og ja det kan det jo lige som alle andre spil. Men når det så er sagt, så er formålet med det her spil hellere ikke man skal sidde og spille det i timevis (Lige som i The Legend of Zelda: Breath of the Wild som vi vender tilbage til snart). Nej det er derimod et party spil man tager frem når man har vennerne på besøg, og man vil have en oplevelse man husker.

En ting der ligges mærke til når man spiller, er måden spillene præsenteres på. For ved hvert spil, der følger en video med en præsentation til. Der har man lavet det som en præsentation med skuespillere og det hele. Og ikke nok med det, så er de klædt ud i det stiveste puds, og det er nok en af de bedste måder man kan præsenterer et spil på. I kan se et eksempel her:

Og nu da vi er ved at det er et party spil, så inden man køber det, skal man huske på at det er party med stort P. For spillet kan kun spilles hvis man er flere end 1. Men med de spil der er i spillet, så ville det også virke lidt forkert at spille med sig selv.

1-2-Switch er en titel man ikke kan komme uden om hvis man har en Nintendo Switch. Den sørger for du får prøvet alle de fede funktioner konsollen og ikke mindst Joy-Con controllerne har. Man er underholdt i mange timer, og kan tage spillet frem igen og igen. Vi har nok aldrig haft det så sjovt som vi har haft det med at spille 1-2-Switch.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUbisoft tager kampen op imod PostNord
Næste indlægDystoria anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
1-2-switch-anmeldelse1-2-Switch er en titel man ikke kan komme uden om hvis man har en Nintendo Switch. Den sørger for du får prøvet alle de fede funktioner konsollen og ikke mindst Joy-Con controllerne har. Man er underholdt i mange timer, og kan tage spillet frem igen og igen. Vi har nok aldrig haft det så sjovt som vi har haft det med at spille 1-2-Switch.