Kunne det ikke være fedt hvis en Drone kom flyvende med jeres spil på udgivelses dagen? Dette kan faktisk ligge i nær fremtid.

For Ubisoft vil bringe os et alternativ til det gode gamle brev når vi skal have vores spil leveret på udgivelses dagen. De vil nemlig bruge droner til at leverer spillene med.

Først og fremmest vil de teste det i samarbejde med Coolshop, og lade en heldig vinder få Ghost Recon: Wildlands lige til døren. Du kan skrive dig op til konkurrencen ved at klikke her.

I kan se den officielle pressemeddelelse her, og se hvad det hele munder ud i, og hvad vi kan vente:

Træt af det danske postvæsen? Nu vil spilvirksomhed levere spil med droner.

Det danske postvæsen er under pres. Derfor går spilvirksomheden Ubisoft ud som den første virksomhed i Danmark, der vil sende pakker med droner. Den nye luftbårne strategi bliver lanceret og testet i forbindelse med udgivelsen af spillet Ghost Recon: Wildlands, og alle kan nemt skrive sig op på nettet og deltage i lodtrækningen om at blive den første i Danmark, der får leveret et spil med en drone.

I regn og slud skal … dronerne ud!

Sådan lyder det fra spilvirksomheden Ubisoft, der som den første danske virksomhed nogensinde vil levere spil med droner til de danske gamere. Den alternative udbringning sker i forbindelse med udgivelsen af spillet Ghost Recon: Wildlands, der får premiere den 7. marts. I spillet skal en gruppe amerikanske elitesoldater bekæmpe et boliviansk narkokartel – blandt andet ved hjælp af droner.

Allerede nu kan man skrive sig op på nettet og være med i lodtrækningen om at blive den første dansker nogensinde, der modtager et computerspil med en flyvende drone. Leveringen sker i samarbejde med Coolshop.dk, der er en af Danmarks hurtigst voksende e-handelsbutikker.

”Droner giver nogle unikke muligheder, som er oplagte at udnytte. Vi har set, hvordan droner har revolutioneret videoområdet så hvorfor ikke afprøve mulighederne indenfor pakkeomdeling?,” siger Marianne Winding, der er PR manager hos Ubisoft Entertainment.

Marianne Winding understreger dog, at der i første omgang er tale om en test:

”Droneleveringen er i første omgang en test for at se, hvad der virker, og hvilke udfordringer, der ligger i praksis. Der er helt sikkert et stykke vej endnu, inden alle vores spil bliver sendt ud med droner. Men nu er første spadestik taget. Da det er en test, så skal den heldige modtager heller ikke betale for hverken fragt eller spillet,” siger hun.

Skriv dig op på nettet
Hvis man gerne vil have drone-leveret det nye spil, skal man klikke sig ind på hjemmesiden Coolshop.dk. Her kan man nemt og hurtigt skrive sig op og deltage i lodtrækningen om at blive den heldige dansker, der kvit og frit får Ghost Recon: Wildlands leveret af den flyvende postmand.

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Ubisoft og synes den nye drone-ide er rigtig spændende. Det er en kæphest for os hele tiden at tænke nyt og udforske nyt land, så vi glæder os til at se, hvor meget der kan lade sig gøre i dag i forhold til droner, da vi ved, der er mange regler på området,” siger Jacob Risgaard, der er medejer i Coolshop.dk.

Man kan deltage i lodtrækningen frem til den 7. marts, og vinderen får direkte besked.

Vil I se frem til sådan en service?