Nu kommer weekenden omsider, hvor man kan se Fnatic give deres alt mod G2 Esports.
Efter Fnatic har vundet begge de gange de har spillet mod G2, giver G2 dog ikke op, og er klar til at tage kampen op til finalen.
Det har været en af de bedste sæsoner for Fnatic med hele 14 sejre og kun 4 tabte kampe i den normale sæson. 
G2 Esports har haft også imponerende 12 sejre med 7 tabte kampe.
 
Hvem vil komme ud af Royal Arena med mesterskabs titlen?
Find ud af det søndag d. 8 april!
 
 
 
      VS
 

Hold Information:

Fnatic
Grundlagt af Sam og Anne Mathews i 2004 i de tidlige dage af den professionelle video spils industrien, har Fnatic siden hjulpet med at forme den nye verdensport til et hurtigt voksende fænomen.
Fnatic er dygtige professionelle spillere, som har vundet tusindvis af turneringer og inspireret til et fællesskab af titusindvis af fans.
Vores verdensklasse spillere repræsenterer Fnatic i alle hjørner af kloden, deltager i mere end 75 internationale arrangementer om året på tværs af 20 forskellige spil, herunder Legends of Legends, Dota 2, Battlefield 4 og CS: GO.
Med over et årti store sejr fortsætter Fnatic-holdet med at tage plads i branchens forkant.
 
G2Esports
G2 Esports er en World Premier Esports Klub.
Grundlagt i november 2013 af Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, en tidligere stjernespiller i League of Legends.

Carlos er administrerende direktør for klubben, som i øjeblikket omfatter professionelle hold i League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, Super Smash Bros. Melee, Vainglory og Paladins.

Om League of Legends

League of Legends er et MOBA lavet af RIOT Games der blev lanceret i 2009 som kan spilles online på både MAC og PC hvor det er F2P(Free to play). Siden udgivelsen har spillet og RIOT vokset mere og mere, og sat standarden inden for E-sport over hele verdenen League of Legends bliver spillet i over 1.3 milliarder timer om måneden, og har over 100 millioner aktive spillere om måneden siden september 2016.

Om RIOT Games

Riot Games blev stiftet i 2006 af Brandon Beck og Marc Merril med intentionen om at ændre på hvordan spil er lavet og skabt for spillere. I 2009, udgav Riot deres debut titel “League of Legends” og det fik stor popularitet. Spillet har siden da udviklet sig til at blive det mest spillede spil på PC i verdenen og være en stor indflydelse på væksten af esport. Spillerne er fundamentet af fællesskabet og det er for deres skyld vi bliver ved med at udvikle os og forbedre League of Legends oplevelsen. Riot Games Hovedkvarter er lokaliseret i Los Angeles, CA, og har over 23 kontorer spredt rundt i verdenen
Billetter kan købes 
nu via Ticketmaster